2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکو کرم بگیر..مثل رنگ مو میزاری رو موهات نمیسوزونه ولی تا پایه نه هم باز نمیکنه اینو بگم.

تاثیرش از سه صفر بیشتره؟

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
اره خیلی بیشتره.اگه موهات روشنه که به پایه هم میرسه

موهام روشن نیس... توی خونه میشه راحت بزارم خودم؟

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
اره می تونی خیلی راحت مثل رنگ مو بزاری رو موهات. اگه موهات مشکی یا تیره است در حد نارنجی دکلره باز ...

نارنجی بشه بعدش رنگ روش بزارم بدتر نمیشه!

نارنجی بشه بعدش رنگ روش بزارم بدتر نمیشه!

نه هر رنگی بزاری خیلی قشنگ در میاد هر رنگ روشنی.

فقط منظورم اینکه استخونی نمیشه موهات

من چندین بار امتحان کردم.همون رنگی در میاد که تو کاتولوگ رنگ انتخاب میکنی

نه هر رنگی بزاری خیلی قشنگ در میاد هر رنگ روشنی. فقط منظورم اینکه استخونی نمیشه موهات من چندین بار ...

اها ممنون .اخه من قبلا سه صفر گذاشتم ولی بعدش هر رنگی گذاشتم همون خانواده رنگ قهوه ای شد.ایندفه نمیخام قهوه ای بشه.