2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

118 بازدید | 20 پست

بابام و همسرم با هم تقریبا همکارن یعنی یه جا کار میکنن بعد وسیله هم از خودشونه پیمانکارن حالا وسیله بابام زودبه زود خراب میشه چون بیشتر کار میکنه حقوقشم بیشتره از شوهرم وقتایی که وسیلش خراب میشه شوهرم جاش میمونه بعد خیلیییی کارش سنگینه آخه این درسته بنظرتون 😕

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجاش غلطه؟؟؟

اینکه شوهرم به جا بابام کار کنه؟ آخه خرج وسیله گرونه کار بابامم خیلی بیشتره و سنگینتره شوهرم با همون حقوق به جای بابام کار میکنه 

خو وقتی وسیله بابات خراب میشه مجبورن از وسیله شوهرت استفاده کنن نمیشه که کارو تعطیل کنن

آخه با هم شریک نیستن کارشون جداست فقط محل کارشون یکیه

آخه با هم شریک نیستن کارشون جداست فقط محل کارشون یکیه

غریبه ک نیس دومادشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
نمیدونم چی بگم شوهرت تایم خودشو بمونه و بیاد خونه 

نمیشه خب باید بمونه ولی من دلم نیست والا شوهرم باز از من کمتر غر میزنه

خو همسرت بگه وسیله ام خرابه  ولی خو پدرته هرچی باشه

نمیشه میفهمه خب درسته ولی خب اونام باید فکر ما رو بکنن هنوز 40 میلیون لز پول وسیله رو ندادیم یجوریم هست خراب بشه خرجش خیلی سنگینه 

چی بگمم

البته نباید پدرت سوءاستفاده کنه مثلا شوهرتون ب جای پدرتون نمونه ولی وسیله هاشو قرض بده

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
البته نباید پدرت سوءاستفاده کنه مثلا شوهرتون ب جای پدرتون نمونه ولی وسیله هاشو قرض بده

بنظرم داره میکنه مثلا شوهرم تا 4 باید سرکار باشه بابام تا 6 دیگه شوهرم مجبوره تا 6 بمونه بعد از اونم باز وسیلش کار کنه تا 6 صبح 

بنظرم داره میکنه مثلا شوهرم تا 4 باید سرکار باشه بابام تا 6 دیگه شوهرم مجبوره تا 6 بمونه بعد از اونم ...

عجب استهلاک وسایلتون بالاس؟