2777
2789
پسرم 1 سال و 4 ماهشه وقتی از سینه چپم شیر میخوره احساس سوزش و درد میکنم یخورده. دقت کردم الان انگار یکم کم سفت شده. امکان داره از شیر خوردنش باشه اخه دیگه بزرگ شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیدرودرم بخربزن نیازی ب شستن نداره روزی سچهارباربزن
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
احتمال داره ازون باشه من سینه راستم اینطوره اونم چون دخترم مدام گاز میگیره وقتی شیر میخوره خیلی درد میگیره
واسه شادی روح مادر بزرگ و داییم یه صلوات اگر تونستین بفرستین...ممنون
منم پسرم یکسالو سه ماهشه و دقیقا مشکل شمارو دارم حس میکنم بخاطر آینه که یزرکتر شده باقدرت بیشتری میمکه واینکه موقع خوردن خیلی وول میخوره ودرحالیکه سینم توی دهنشه شیطونی میکنه
میگن موقع گاز گرفتن اگ ببینی بچه روی لحظه بگیری ول میکنه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
دختر من یازده ماهشه هنوز راه نمیره ولی دقیقا این اتفاقو تجربه میکنم من روزی یه بار وقتی دوش میگیرم بااب گرم ماساژ میدم بهتر میشه
یه کار دگ هم هست سشوارو از فاصله ده سانتی بگیر روسینت روزی دو یا سه بار هر دفعه 5دقیقه زود خوب میشه تا یه مدت خوبه باز