2777
2789
عنوان

احساس گوشت در گلو

5157 بازدید | 17 پست

بچه ها من چند ماه پیش احساس کردم ک یه چیزی تو گلومه هراز, گاهی میومد سراغم ولی توجه نمیکردم الان دیگ حس میکتم اون تیکه گوشت اومده بالاتر تو گلوم تا اخر, حلقم ولی شوهرم با نور نگا کرد, چیزی ندید ولی گف دوتا مجرای اخر,حلقت ک به گوشت و دماغ و اینا وصله یکم انگار زرد رنگه بعد اب هم میخورم ن بالا ن پایین میاد خیلی حس بدیه شما تجربه,نکردید نمیدونید چیع دست ک میزنم با انگشت یه چنتا چیز گوشتی میخوره ب دستم ولی نمیدونم چیه

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم منم چند مدتیه انگار یک تیکه گوشت اضافی تو گلومه و حالت بغض داره گلوم شما چکار کردی

سلام ببخشید منم اینطوریم شما خوب شدین؟

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
سلام عزیزم چیز مهمی نبود منشا ش استرس و نگرانی بود 

کی‌ خوب شدین عزیزم؟دارو چی‌ خوردین؟ واقعا اعصابمو خورد کرده‌ همش قورت میدم فک میکنم‌ میره اما نمیره

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
کی‌ خوب شدین عزیزم؟دارو چی‌ خوردین؟ واقعا اعصابمو خورد کرده‌ همش قورت میدم فک میکنم‌ میره اما نمیره

چیزی نخوردم عزیزم سعی کردم استرسمو کنترل کنم رفتم دکتر حلق و بینی گفتش که بخاطر استرس و ناراحتیه اخه همسرم بیمار شده بودن استرس شدید گرفتم و دکتر بهم چنتا ارامبخش ضعیف داد و یکم مصرف کردم اما ادامه ندادم بعدش دیگه سعی کردم رو خودم کار کنم و بهش فکر نکنم ...خودش خوب شد البته الانم هرازگاهی میاد سراغم اما بهش اعتنایی نمی کنم و میره 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد..