2777
2789
عنوان

همسایه معتاد

1177 بازدید | 21 پست

خانما همسایه پایینی همش مواد میکشه بوش مباد بالا حالم واقعا داره بد میشه نفس میخوام بکشم بوش میخوره بهم حالت تهوع میگیرم..بنظرتون به شوهرم بگم بره بگه چیکار کنم؟برای بچه مشکلی نداره بوی این اشغال بهم میخوره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با همسایه  رو  در  رو ‌نشید  ترجیحا

یه نامه محترمانه بنویسید  و تذکر بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگر خواستید  ب پیشنهاد  بچه ها  ب مدیر ساختمان  هم  بگید

حواس تون باشه  آبروی اون بنده خدا  نره یه وقت

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یا خدا خانمه مواد میکشه؟؟؟؟؟وای بچه  و شوهرم داره؟؟؟

چی میکشه؟؟؟چقدر خطرناک ترسیدم😨

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
اره مستاجره..حکم تخلیه اش گرفته دوماه دیگ میرن ..من تا اونموقع یعنی باید خفه بشم😭

خودش تنهاست ؟ اگر دوست هاش هم میان پیشش می تونی زنگ بزنی اداره مبارزه مواد مخدر بگی اونجا رو کردن خونه تیمی، میان تارو مارشون می کنن 

خودش تنهاست ؟ اگر دوست هاش هم میان پیشش می تونی زنگ بزنی اداره مبارزه مواد مخدر بگی اونجا رو ک ...

ببین اول ی پیرزنه بود با نوه اش ک نوه 12سالشه..بابای این بچه معتاده تو کمپ بود..ولی زنه چون پول اونجا رو نداد اونا هم ولش کردن حالا این اومد صبح ک پیرزنه میره سرکار با دوستاش میشینن از صبح تا غروب مواد میکشه. بچه اش کرده مواد میارن بچه میره مپاد دم در میگیره این چیزا زو صاحبخونمون کفته..حالا چند روز پیش صاحبخونمون رفت حکم تخلیه گرفته دوماه وقت داذن تا برن..ولی واقعا الان برام سخت شده ..من همینجوری هم نفس کم میارم دیگ این بوها بهم بخوره نابود میشم