2777
2789
عنوان

دوری شوهر

184 بازدید | 6 پست

دوستان من شوهرم ده سال عاشقانه منو خوایت تا بهش جواب مثبت دادم و الان ۶ سال از ازدواجمون میگذره و من برا بچه دومم باردارم.خودم شاغلم و از لحاظ تحصیلات و ثروت خیلی سرتر ازشم اما یه موضوعی که هست چند مدته شوهرم همش بیرون با دوستاشه،روزا که یا اون سر کاره یا من،فقط شبها فرصت دیدن همو داریم که اونم همش با دوستاش بیرونه،اهل خلاف و اینا نیس ولی از صبح تا شب یه ساعت باهم نیستیم و این خیلی برام سخته و اون اصلا عین خیالش نیس.البته حواسش بهمون هس مثلا چیزی بخواهیم یا دکتری جایی بریم به نحو احسنت انجام میده ولی....چیکار کنم با ما هم وقت بگذرونه؟😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که اولاشه و تازه است حتما از مشاوره کمک بگیرید. حس میکنم یکم زندگیتون تکراری شده این بنده خدام ...

واقعا؟یعنی فقط به خاطر تکراری بودنه؟حس میکنم با دوستاش بیشتر ازمن خوش میگذره😞

خب آدم بعد چند سال تو زندگی مشترک همش دنباله تغییره دیگه. من خودم که تا زندگی تکراری بشه یه برنامه میچینم‌. مثلاً سفر یا شروع یه رژیم که هر شب پیاده روی میخواد به مدت سه چهار ماه یا کار جدید میفته تو سرم که شروع کنیم  یا ... و ...

ولی اکثر دوستامم این مشکل تکراری شدنو دارن و بجای تغییر ایجاد کردن شروع میکنن به غر زدن و یا دور شدن از هم و احساس افتادن تو دور باطل