2777
2789
عنوان

لطفایکی

50 بازدید | 21 پست

امشب خودمو کشتم یکی فال حافظی چیزی بگیره چرا هیچکس جواب نمیده خیلی دلم اشوبه 😔

حس ششمتون چیزیم هس بگین لطفا

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
خودم میگیرم برات نیت کن

میشه برا منم بگیری

فال حافظ میگیری یا چیز دیگه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کتاب حافظ میگیرم تا تایپ کنم طو میکشه

باشه عزیزم لطف میکنی😘

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
نیت کردم

گویا شما مشکلی دارید که برای حل آن دچار نگرانی شده اید.صادقانه و منطقی ب اعمال خود ظر بیندازید و به تحلی آن بپردازید و با افراد دانا و عاقل مشورت کنید تا علت دست نیافتن ب موفقیت را دریابید .انشاله با رفع موانع به خواسته خودمیرسید

🌚
گویا شما مشکلی دارید که برای حل آن دچار نگرانی شده اید.صادقانه و منطقی ب اعمال خود ظر بیندازید و به ...

هی خدا...

مرسی ازت ❤🌹

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
نیت کن و فاتحه برا حافظ

نیت کردم آیه الکرسیم خوندم

فاتحه هم خوندم

نیت کردم آیه الکرسیم خوندم فاتحه هم خوندم

شما مدتی است که آینده ای خیلی خوب در ذهن خود مجسم میکنید باید برای ررسیدنن به  ان صبر کنید داشتن اینده خوب بسیار لذت بخش است ولی شما نباید زمان حال خود را از بین برید هر لحظه ممکن است فرصت زندگی شما تمام شود بجای انکه ب نداشته هایت بیندیشی و غم بخوری از انچه ک داری لذت ببر و برای اینده تلاش کن

🌚