2777
2789
عنوان

آخرالزمان

643 بازدید | 34 پست

سيد بن طاووس نقل کرده که امام صادق فرمودند: «به زودي شُبهه‌اي شما را فرا مي‌گيرد، پس شما بدون راهنما و امامي هدايت کننده باقي خواهيد ماند و نجات پيدا نمي‌کند مگر کسي که بوسيله "دعاي غريق" خدا را بخواند: يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ، يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِكَ» (مهج الدعوات، ص 396)

سفارش شده در دوره آخرالزمان، براي در امان ماند از فتنه ها، «دعاي غريق» زياد خوانده شود.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم من اطلاعات کافی ندارم من این متنو از سایت موسسه مصاف کپی کردم و فکر کردم به درد کسی بخوره ...

شما هم رائفی پوری هستین؟😍

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
اره💙💜💖💚💛

شوهرم اییینقد دوسش داره میگه اگه اجازه بده میرم میشم بادیگاردش خدایی خیلی انسان بزرگیه ایمان خیلیا با حرفاش قوی شده

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
شوهرم اییینقد دوسش داره میگه اگه اجازه بده میرم میشم بادیگاردش خدایی خیلی انسان بزرگیه ایمان خیلیا ب ...

بله همینطوره💛💚💖💜💙خدا شما و همسرتون رو برای هم حفظ کنه😍

ممنون عزيزم

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)