2777
2789
عنوان

خواستگار

181 بازدید | 17 پست

یک سوال دارم

خواهرم خواستگار داشت دو ماه پیش  با هم صحبت کردن جلسه اول 

به طرف گفته خونتون مستقل گفته بله 

کفته اگه یک روز بر فرض بگم بیا تو یک ساختمان با خانوادم زندگی کن میای ؟گفته نه مشاور ها هم میگن این کار نکن

بعد گفته خواستگار که نظرت درباره گذشت در زندگی چیه 

این گفته باید دو طرفه باشد خر دو باید کوتاه بیان دوره ی مرد سالاری نیست هر دو با مشورت هم 

هر دفعه یکی گذشت کنه

و.....

طرف خیلی خوشش نیومده

حالا یک خواستگار دیگه داره 

به نظرتون این حرفا که حرف دلش هست خوبه بزنه؟؟؟

یا نگه؟

چی بگه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین من تجربه زیاد دارم تو خواستگاری و این صحبتها

اتفاقا رک گویی همه جا خوب نیست بعضی ها اینجور برداشت میکنند که دختره از اون زبون دراز هاست 

اونم تو جلسه اول زیاد خوشایند نیست صحبت های مادی

حرف عجیبی نزده خواستگارش ادم بی ربطی بوده.اگه خواهرت چشماش رو باز کنه تو چند جلسه معلوم میشن چجورهست ...

چجوری نشون میده عزیزم؟

مردی که پول دست زنش نمیده؟

مثلا فقط چیزایی که خودش دوست داشته باشه بخره؟

یا فقط اعتقاد به خرید مواد غذایی داشته باشه 

اینجا تو سایت خیلیا این چیزا میگن

ببین من تجربه زیاد دارم تو خواستگاری و این صحبتها اتفاقا رک گویی همه جا خوب نیست بعضی ها اینجور برد ...

مادی صحبت نکردن حتی نپرسیده خونه داری یا نه

فقط گفته با خانواده بک جا زندگی می کنید؟

از کجا بفهمه طرف خسیس نیست  یا اینجا خیلیا میگن شوهرم پول دستم نمیده میکه هر جی می خوای بگو من ...

مثلا توی جلسات آشنایی  با گل یا شیرینی اومدند یا دست خالی؟

کافی شاپ میرند یا پارک؟

ببین من تجربه زیاد دارم تو خواستگاری و این صحبتها اتفاقا رک گویی همه جا خوب نیست بعضی ها اینجور برد ...

خوب وقتی پسره خودش تو جلسه ی اول درباره خونه و ماشین و عروسی حرف میزنه ما بگیم عاقا خوبیت تداره این حرفا بزار جلسه ی بعدی؟

خوب معلومه برلی طرف مقابل بسیار پر اهیمته که میخواد جلسه ی اول خودش عنوان کنه

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
خوب وقتی پسره خودش تو جلسه ی اول درباره خونه و ماشین و عروسی حرف میزنه ما بگیم عاقا خوبیت تداره این ...

نه منظورم اینه که مثلا خودمون شروع کننده ی این صحبتها باشیم جالب نیست البته حتما باید پرسیده بشه ولی نه به عنوان اولین سوالات

2790
2778
2791
2779
2792