2777
2789
بله منظورم اینه میخوام ارتفاع صورتم از این قسمت زیاد بشه چرا نشه عزیزم؟ الان جز مرگ همه چی راه چاره ...

عزیزم شما چه دکتری رو برا عملتون انتخاب کردین ؟ خب شما پروتز گونه میخواین بذارین یا نه 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
بله منظورم اینه میخوام ارتفاع صورتم از این قسمت زیاد بشه چرا نشه عزیزم؟ الان جز مرگ همه چی راه چاره ...

مثلا این عمل ببین چونه من به طرف زمین دراز شده جلو نه ها زمین میخوام اینجوری کوتاهش کنم ولی فک نکنم انقد کوتاه بشه چون دکتر فرزین سرکارات این عکس دومی رو میفرستم عمل کرده چونخگه رو کوتاه کرده خیلی کمه چون زیادم نمیشه کوتاه کرد فرم چونه بد میشه فک کنم کلا زیادش یه سانت ببرن 

بخاطر اون میکم اگه یکمم فکمو از اون قسمت عکس که فرستادم صورت خودم خط ابی بخاطر اون دوس دارم یکمم از اونجا بیاد پایین نمیدونم میشه یا نه الکی خودمو دلخوش میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم فرزین سرکارات عمل کرده با وجود اینکه فکش با زمین موازی و زیاد دراز نیس مثل برا من اما باز تاثیر ...

نه رها جانم اینجوری نمیخوام میخوام یکم صورتم ارتفاع بگیره از استخوان زیر گوشم

موازی نباشه زیاده

ینی اول ارتفاع بگیره بعد موازی بشه

مثلا این عمل ببین چونه من به طرف زمین دراز شده جلو نه ها زمین میخوام اینجوری کوتاهش کنم ولی فک نکنم ...

فک میکنم عمل تو با من فرق داره من میخوام چونمو بیاره جلو حتی ارتفاع بده ینی یکم بزرگ تر و پهن تر هم بشه

نه رها جانم اینجوری نمیخوام میخوام یکم صورتم ارتفاع بگیره از استخوان زیر گوشم موازی نباشه زیاده ین ...

میدونم من عملی که خودم میخواستم رو چونم بکنم رو هم بهتون گفتم خخخ چون من هم عمل چونم میخوام هم همونی که شما میگی رو دوتاش باهم

عزیزم میشه بگید شما چه دکتری رو انتخاب کردین ؟ من افشین حراجی انتخاب کردم شما چی ؟ ممنون میشم بگین ع ...

من دکتر فیروزه ای رو انتحاب کردم خیلی دکتر ماهری هست ولی هزینش بینهایت بالاست

هزینه دکترایی ک شما انتخا کردین چقدره؟

من دکتر فیروزه ای رو انتحاب کردم خیلی دکتر ماهری هست ولی هزینش بینهایت بالاست هزینه دکترایی ک شما ا ...

دکتر فیروزه ای یادمه پنج سال پیش یکی میگف تهران خیلی معرکس اما شمارش پیدا نکردم مگه فک هم عمل میکنه