2777
2789
پروتز؟؟؟زاویه سازی منظورته؟

اونایی که چونشون یه مقدار عقبه پروتز میزارن که جلو بیاد 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن چونه ن پروتز کناره های فک

من دوستم چونشو اینجوری پروتز کرده بود فکر کردم اونو میگی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
نه پروتز فک

عزیزم شما یه جواب سوالتون رسیدین ترو خدا بهم جواب بدین 

من یه زمان خ راجب پروتز گونه تحقیق کردم میگفتن که پروتزا الان بخاطر تحریما خوب نیس باعث عفونت میشه فک هم شنیدم نیاز به پروتز داره به نظرم همین مشکل تو فک هم هست دیگه به نظرت از استخون خودمون یا گو میشه پیوند بزنن ؟ 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم شما یه جواب سوالتون رسیدین ترو خدا بهم جواب بدین  من یه زمان خ راجب پروتز گونه تحقیق کرد ...

سلام دوست عزیزم

صورت من خ کوچیکه دکتر رفتم گفتن فک پایین و چونه ام کوچیکه

من میخواستم فکم از قسمت زاویه ارتفاع بخوره 

پروتز رو کنار گذاشتم دیگ ب درد نخورد 

میخواستم جراحی کنم که اونم کرونا اومد

سلام دوست عزیزم صورت من خ کوچیکه دکتر رفتم گفتن فک پایین و چونه ام کوچیکه من میخواستم فکم از قسمت ...

یعنی چی عزیزم منم میخوام جراحی فک کنم فک کنم منم همون جزاحی رو میخوام که شما میخواین اما نمیدونم اون جراحی من فکر میکرد باید پروتز فک بذاری ،مگه میشه با جراحی استخون فک رو پایین بیاری مثلا الان مثال میدم من چی میخوام 

سلام دوست عزیزم صورت من خ کوچیکه دکتر رفتم گفتن فک پایین و چونه ام کوچیکه من میخواستم فکم از قسمت ...

شما پروتز گذاشتین یا فکر پروتز کنار گذاشتین خخخ 

راستش اگه بشه با جراحی درستش کرد که خ خوبه من فکر میکردم که حتما باید پروتز فک بذاری اون عکس که فرستادم مثلا منظور شما اون خط ابی که به طرف پایین بیاد کمی ؟ 

راستی گیجتون نکنم ولی من بجز این فک میخوام ارتفاع چانمم کم کنم مثلا الان عکسمو میبینی چونم به طرف زمین درازه میخوام چونم و فکم تو یه راستا باشن موازی با زمین اللن عین سور سوره هستش منظورمو فهمیدین ؟ 

عزیزم میشه بگید شما چه دکتری رو انتخاب کردین ؟ من افشین حراجی انتخاب کردم شما چی ؟ ممنون میشم بگین عزیزم عزیزم ازت خواهش میکنم اومدی نی نی سایت جوابمو بده  ستاره سهیل نشو گلم ذهنم درگیره اینجا هیچکس نیس راهنماییم کنه تازه شمارو پیدا کر م یکم هم هدفیم

منظورتون اینه شما 

بله منظورم اینه میخوام ارتفاع صورتم از این قسمت زیاد بشه

چرا نشه عزیزم؟ الان جز مرگ همه چی راه چاره داره و عمل :)

من ارتفاع صورتم کمه تازه فک پایینم عقب هست

اول باید قبل از جراحی فک حتما ارتودنسی کرد که دندونا ب جای جدید منتقل بشه و برای جراحی اماده بشه

منم دارم ارتو میرم که جراحی کنم

پرتز برای حجم دادن ب زاویه فک هست اصلا برای کشیده شدن صورت کاربرد نداره

شرمنده دیر جواب دادم چون من کمتر میام نی نی سایت

🌸🌸🌸