2777
2789
عنوان

جر وبحث

95 بازدید | 19 پست

با مامانم دعوا کردم سر درس نخوندن و این چیزا

یه مدت بود دلم از خیلی چیزا پر بود امروز برادرم یه چیزی گفت دیگه منفجر شدم شروع کردیم جر وبحث کردن

میگم من به چه امیدی درس میخونم با چه انگیزه ای برا شاگرد ممتاز بودن فقط؟!

کو کار کو شغل خوب کو انگیزه خوب

گفت پس نخون از فردا کلفتی کن یا ام شوهر کن برو کهنه بچه بشور...

کسی هست درکم کنه؟💔

بعله

بحث نکن هرچی گفتن بگو شما درست میگی بعدم کار خودتو بکن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعله بحث نکن هرچی گفتن بگو شما درست میگی بعدم کار خودتو بکن

والا جالبش اینجاست نمیدونم خودم کدوم وریم

ینی درس نمیخونم این به کنار

اما اگه یه انگیزه ای باشه میخونم واقعا

اخه هدف جوونا از این همه خودشونو کشتن چیه این همه بخونم اخرش باز میرم کهنه بچه میشورم...

این همه جوون بیکار تو مملکت چرا ریختن

والا جالبش اینجاست نمیدونم خودم کدوم وریم ینی درس نمیخونم این به کنار اما اگه یه انگیزه ای باشه می ...

ببین ب چی علاقه داری جدای درس برو دنبال اون کنارش درستم سرسری بخون ک دس ازسرت بردارن بلاخره این لیسانسو الان همه دارن تو هم داشته باشی بهتره ب درد نمیخوره البته...ولی کنارش برو سراغ استعدادت پیشرفتت اونجاس

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
این یه چالشه که عکس مجریا رو مقعنه دار میکنن؟ ببخشید برام سوال شد چون یه کاربر دیگه ام اینکارو انجام ...

نمیدونم من تو تل دیدم خیلی وقت پیش خوشم اومد برداشتم

منم امروز بامامانم دعوا کردم گفتم من موندم خونتون مزاحمتون شدم کلی گریه کردم دعا کنید برم خونه خودم& ...

والا ما هم سر همه چی بحث کردیم

گفت متاسفم برا خودم که با توعه نادون دارم سر میکنم 

گفتم اره اخرش من نادونم من سگ اخلاقم برا هیچیم درس نخونم برا این یکی میخونم برم خونه مجردی بگیرم تنها زندگی کنم شما از شر من راحت شین

والا ما هم سر همه چی بحث کردیم گفت متاسفم برا خودم که با توعه نادون دارم سر میکنم  گفتم اره ا ...

باز خوبه تو مجردی من چی با یه بچه نشستم خونه بابام همه بهم ترحم میکنن حالم از خودم بهم میخوره که یه شغل ندارم

برای حاجتم یه یا الله میگی؟الله یارت
ببین ب چی علاقه داری جدای درس برو دنبال اون کنارش درستم سرسری بخون ک دس ازسرت بردارن بلاخره این لیسا ...

والا من تو درس ورشته به روانشناسی خیلی علاقه دارم

اما خب خیلی شنیدم بازار کار نداره تو ایران

سوای اینها

استعداد خاصیم ندارم💔 ینی هیچی از دستم بر نمیاد!

به چیز خاصیم علاقه دارم کمی به ارایشگری علاقه دارم