2777
2789
عنوان

خواستگار

334 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من 21سالمه و یه اقایی بهم معرفی شده واسه ازدواج و قراره  که بریم همدیگرو ببینیم بنظرتون باید چجور رفتار کرد یا اینکه چجور سوالاتی رو باید پرسید من تا حالا خواستگار نداشتم راستش بی تجربم ممنون میشم راهنماییم کنید

اولش زیاد سوال پیچش نکن بنده خدا هنگ کنه جلسه اول ظاهر طرف رو بپسندی حله

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

تاپیکت جالبه فک کنم به درد من بخوره اخه منم دارمم یکیو راه میدم واسه آشنایی خاستگارمه ولی اولین خاستگارم نیست تا حالا همه رو رد کردم حتی نزاشتم تجربه بشه😅😂

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوری که هستی

بدون اغراق

اگ چادری باچادر برو

اگ مانتو ..مانتویی

هرمدل وتیپی ک هستی برو

اخلاقتم همینی که هست

بنظرمن سوالایی ک برات مهمه ازش بپرس ببین با علایقت جوردرمیاد

سوال میپرسه بادقت جواب بده.اول فکرکن.بعد حرف بزن

موفق باشی

آقا چند سالس؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
اولش زیاد سوال پیچش نکن بنده خدا هنگ کنه جلسه اول ظاهر طرف رو بپسندی حله

حالا من که دیدمش ولی برای اشنایی بیشتر قراره بریم بیرون چی بپرسم؟🤔

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
تاپیکت جالبه فک کنم به درد من بخوره اخه منم دارمم یکیو راه میدم واسه آشنایی خاستگارمه ولی اولین خاست ...

عزیزم کدوم شهری؟

ببخشید یهویی پرسیدم

من یه نذر دارم اسم دخترای دم بخت بندازم توی ضریح

یا اسم عاشقها

اما نذرم واسه کسایی هست که از حرم امام رضا دورن

اگه دوس داشتی و‌همشهریم نبودی اسمتو بگو‌بندازم

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

بگو از خودتون بگین کار تحصیلات اصلیت شغل پدر تعداد اعصای خانواده 

وضعیت مسکن بعد ازدواج

سربازی 

از نظر اعتقادی سوال کن در چه سطهه معمولیه بیشتر اهل هییته مرجع داره

دوست داره رفت و امد میکنه با فامیل رفت و امدش در چه حده اوغات فراغت چه کار میکنه

سیاسه یا نه به کی رای داده

درون گراست یا برون گرا

انتظاراتش از شما چیه

برا جلسه اول فکر کنم همینا خوبه

تاپیکت جالبه فک کنم به درد من بخوره اخه منم دارمم یکیو راه میدم واسه آشنایی خاستگارمه ولی اولین خاست ...

عزیزم ایشالا ک بدردت بخوره بلاخره باید ما هم سر و سامون بگیریم 😂😂