2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@باشکوه     آبجی جون میشه یک روز رو شما افتخار بدی بخونی؟ هر روز یک نفر فقط میخونه💝💝💝 ...

چشممممممم 🤩باکمال میل مهربونترینم🙏🌹هرروزی که امرکنی میخونم.الهی خیرببینی که منوقابل دونستی وصدام زدی🤲😘😘همیشه مدیون لطفها ومحبتاتم.خداحفظت کنه که مایه شادی وآرامشی🤲🌹😘😘😘خیلیییییی دوست دارم💖💖💖😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@باشکوه        شما ۱۳ بهمن.

چشم حتما عزیزم.الهی خیرببینید والهی همیشه روزگارتون پرازشادی وآرامش وخوشبختی وثروت باشه.ال۶ی آمین🤲🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@مامان67     عزیزم فردا باید بخونی یادت نره.ی روز قبل یاداوری میکنم.خواهشا بخونید که ختم ...

سلام حتما فرداشب میخونم مرسی انشالله همکی حاجت روابشیم به حق فاطمه زهرا .خیلی محتاج دعاهستم لطفا من رو دعاکنید سرنماز منم دعاتون میکنم 

سلام حتما فرداشب میخونم مرسی انشالله همکی حاجت روابشیم به حق فاطمه زهرا .خیلی محتاج دعاهستم لطفا من ...

انشالله.همه حاجت روا بشید.

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
چشممممممم 🤩باکمال میل مهربونترینم🙏🌹هرروزی که امرکنی میخونم.الهی خیرببینی که منوقابل دونستی وصدام ...

قربونت برم عزیز دلم🌷🌷🌷 خوبی از خودته از بس خوبی که همه از خوش اخلاقی و مهربونیت شاد میشن برای همه مثل بهترین دوست و همدمی ❤️❤️❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
نه بهمن.حاجت روا بشی.اگه دوستی داری که میخواد شرکت کنه.تگ کن.تا چهل روز پر بشه مرسی عزیزم.فک میکنم ر ...

ممونم عزیزم چشم میپرسم 💖😘

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام