2777
2789
عنوان

کسی روآکوتان مصرف کرده؟

52 بازدید | 12 پست

دکتر متخصص واسم تجویز کرده این قرص رو ولی از عوارضش خیلی میترسم. البته من صورتم خیلی جوش نداره بیشتر پشتم و بازوهام جوش داره و واسه اونا تجویز کرده

بعضیا میگن جوشاشون بیشتر شده بعد از مصرف، کسی بوده که جوشاش بیشتر هم بشه؟ 

1 ماه دیگه هم عروسیمه نمیدونم مصرف کنم یا نه؟ 

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن

دوستان دلم میخواد مامان بشم 

توروخدا واسم یه صلوات بفرستید 

ایشالله نی نی دار شم 

مررررسی ازتون 🌹🌹

لایکم کنین 

به نیت حضرت علی (ع)۱۱۰میخوام

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه الان شروع کنی به مصرف اولش شدید جوش میزنی اما بعدش پوستت میشه آینه ...اما در عوض لبات خشک میشه و ترک ،دائم خون دماغ میشی تو دوره مصرف هرماه باید ازمایش بدی  ببینی روی  کبدت اثر نزاره  بعد از مصرف هم ممکنه افسردگی بگیری و اخلاقت تغیر کنه و چند ماه بد از قطع دوباره جوشات بر میگرده...

تا شیش ماه بعد از قطع هم نباید باردار بشی چون رو جنین اثر بد میزاره

اگه الان شروع کنی به مصرف اولش شدید جوش میزنی اما بعدش پوستت میشه آینه ...اما در عوض لبات خشک میشه و ...

فکر کنم شوهرم با جوشام راحتتر کنار بیاد تا با این عوارض  

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
بله من تا چند ماه مصرف کردم .اوایل از ضرراش اگاه نبودم و دکترمم بهم چیزی نگف و گرنه هرگز مصرف نمیکرد ...

ینی درمان نشدی؟ 

من دوماه میخورم لبام داغون شده 

پوست دستام خشک خشک شده ولی کماکان دارم جوش میزنم

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
ینی درمان نشدی؟  من دوماه میخورم لبام داغون شده  پوست دستام خشک خشک شده ولی کماکان دارم ...

گفتم که بعد از یمدت پوست میشه آینه صاف صاف همه ی جوشا خوب میشه اما یمدت بعد ازینکه قطع کنی دوباره جوشا بر میگرده .با کلی عوارضی که برات مونده و هزینه ای که کردی