2777
2789
عنوان

حساسیت نوزاد

7515 بازدید | 39 پست

بچها من یه جا خوندم نوشته بود حساسیت باعث میشه بچه وزن نگیره درسته؟؟؟

من پسرم از ۴ماهگی تا الان ک هشت ماهشه یه کیلو اضاف کرده

همش گوششو میخارونه و صورتش جوش زده

چجوری بفهمم به چی حساسیت داره میخام ازش ازمایشم بگیرم ک مشکلی نباشه حساسیتو چجوری میشه فهمید که به چی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه تون خوب شیر میخوره علائم دیگه ای نداره ؟ سرفه؟ داغ شدن سر و سرد بودن پاها؟ کیپ شدن بینی ؟ بالا اوردن ؟ خوابش عمیق نشه ؟ سینه مادر رو نگیره ؟ به بدنش کش و قوس بده ؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
تست آلرژی میگیرن  اگه شیر خودتو میخوره شاید ب لبنیات حساسیت داره خودت نخور

شیر خودم خیلی کمه شیر خشکم کم میدادمش امروزم دادم صورتش پر جوش شده یعنی مال شیر خشکه؟؟میشه کمبود وزنشم از اون باشه

علایمش چجوریه بالا نمیاره زیاد

بالا آوردن یکی از علائمشه. تو رفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره اصلا. آدامس جویدن، آروغ زیاد، درست شیر نخوردن، سکسکه زیاد، پا کوبیدن به تخت موقع خواب، بعد شیر خوردن برگشت شیر به دهنش و.... و در آخر وزن نگرفتن بچه علائم رفلاکس پنهانه. من تا حالا نشنیدم کسی بخاطر آلرژی وزن میگیره. خود منم بچگی‌ام آلرژی شدید داشتم ولی وزنگیریم خوب بوده. امانینی رفلاکسی یا وزن نمیگیره یا خیلی روند وزنگیریش کنده

شیر خودم خیلی کمه شیر خشکم کم میدادمش امروزم دادم صورتش پر جوش شده یعنی مال شیر خشکه؟؟میشه کمبود وزن ...

باید شیر خشک رژیمی بدی بهش ولی باز هم وزن نمی گیرن 

📌متولد ۷۷ نیستم 
شیر خودم خیلی کمه شیر خشکم کم میدادمش امروزم دادم صورتش پر جوش شده یعنی مال شیر خشکه؟؟میشه کمبود وزن ...

اره احتمالا ب پروتئین گاوی حساسیت داره ببرش دکتر شیرخشکشو عوض میکنه اگه تشخیص آلرژی بده خودتم فک کنم نباید شیر و ماست اینا بخوری اگه بچه الرژی داشته باشه 

بچه تون خوب شیر میخوره علائم دیگه ای نداره ؟ سرفه؟ داغ شدن سر و سرد بودن پاها؟ کیپ شدن بینی ؟ بالا ا ...

شیر ک خوب میخوره

غذاشم خوب میخوره

همیشه سرش داغه ولی تب نداره پاهاشم سرد الان بیحاله یکم غذا درست نمیخوره ولی قبلا یه کاسه پر هم بهش میدادم میخورد تا جایی خودم بهش نمیدادم میگفتم دل درد میشه ولی دریغ از 100گرم

شیر خشک باعث افزایش وزن میشه نه کمبود وزن. به بچه های که کمبود وزن دارن شیر خشک تجویز میکنن. شیر خشک اولش معمولا باعث جوش زدن میشه ولی بعد که نینی عادت کرد دیگه جوش نمیزنه.