2777
2789
عنوان

خانوم های گل ی لحظه بیایین

124 بازدید | 15 پست

سلام.من ی دوستی دارم ۱۵ساله رفیقیم دوتامون دختریما.نه دوست پسر دوست دختر.

خلاصه این رفیق من با وجودی ک خیلی شدید صمیمی هستیم و هر دومون هم ی دختر یک ساله داریم.داخل دوران دانشگاه با یکی دوست شد و منو فراموش کرد مدتی .بعد برگشت دوباره گفت دختره بدی بوده و نمیدونم غیبتمو کرده و...با وجودی که ازش شدید دلگیر بودم ولی باز قبولش کردم.اون دوختره میشه اقوام شوهر دوستم.بعد ی مدت ک قهر بودن انگار الان باز دارن آشتی میکنن.و دیروز استوری گذاشته بود دوستم از خونشون باهم ک بودن.بعد من پیامش داد ک انگار باز آشتی کردین محلم نذاشت.....خیلی ناراحتمممم نمیدونم با همچین رفیقی باید چیکار کرد....

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر حاملگیش اول ب من نگفت ک مثل خواهریم رفت به اون دختره گفت.خیلی ناراحت شدم اون دختره هم ک اقوام شوهرش بود همه جا جار زد آبروش رو برد.بعد درد دلاشو پیش من میکرد.

تو ناراحتیتو بروز نده ...هیچی بهش نگو ...

خوب اونم حق داره دوست انتخاب کنه بهم که تچسبیدیت ...توام بیخیالش شو 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ولش کن من یکی از دوستای صمیمیم از بچگی با همییم تقریبا ۲۰ سال تازگیا دیدم اصلا از اون رفتار قبلش خبر ...

خیلی سختمه.موقعی بهش میگم میگه صدا نده .یا میگه خیلی بچه ای.یا میگه هر جور دوس داری فک کن.الان من توقع نداشتم ک اصلا دیگه رابطه با این دختره برقرار کنه 

خیلی دوسش دارممم.انگار خواهر باهاش دردو دل میکنم

اصلا درد و دل کردن خودش ی اشتباهه بزرگه،خواهری باید دو طرفه باشه،قدر خودتو بدون نذار هرکسی تحت تاثیرت قرار بده با کم محلی و نبودش

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
اصلا درد و دل کردن خودش ی اشتباهه بزرگه،خواهری باید دو طرفه باشه،قدر خودتو بدون نذار هرکسی تحت تاثیر ...

میدونی زورم از کجا گرفته؟از اینکه این همه ب درد دلاش گوش میدادم حالا باز دوییده رفته پیش هپون 

میدونی زورم از کجا گرفته؟از اینکه این همه ب درد دلاش گوش میدادم حالا باز دوییده رفته پیش هپون 

هرکس هم کاسه و لایق خودش رو پیدا میکنه،شما هم خودتو درگیر برنامه هات و کارات نشون بده یعنی مهم نیست واست.

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️