2777
2789
عنوان

عمل بینیننیبی

322 بازدید | 25 پست

تصمیم دارم عمل کنم و خیلی میترسم از طرفی دو تا جاریام تازه عمل کردن. ب نظرتون الان یعنی تو اسفند عمل کنم یا بعد تعطیلات عید؟پسرمم ۲ سالشه الان

بیشتر میگم ضایع نباشه اون دوتام تازه یک ماه و اون یکی یک هفته عمل کرده

پسرم دنیامه

توهم عمل کن چ اشکالی داره

هزینش چقدره؟🤔منم خیلی دوس دارم عمل کنم سال دیگ

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته ربطي نداره به ارنا ولي خوب ميگن ديگه تا ما عمل كرديم اينم بدو رفت عمل كرد 

عمل كن به اونا چه بزار بگين البته تو عيد عيد ديدني سفر انا ديگه نميتوني كه 

پيش كي مخواي عمل كني   ؟ كدوم شهري  ؟ چند ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

اگه دماغت خیلی ایراد نداره عزیز عمل نکن بخدا خیلی نمیشه رو کار دکترا حساب باز کرد  من خودم تازه عمل کردم خداشکر عملم فعلا که بد نیس و اتفاقی برای تیغه دماغم نیفتاد ولی وقتی میری دکتر میبینی خیلیا میان برا ترمیم که دکتر قبلیشون گند زده به دماغشون بدبختا افسردگی میگیرن  بخدا منم عمل کردم داشتم دیونه میشدم کم توانم بودم خیلی عملش برام سخت بود و مشکل ، اصلا یه در صد فکر نمیکردم انقدر عملش سخت باشه

منم خیلی وقته تصمیم داشتم عمل کنم تا امسال که جاریم عمل کرد . دیگه منصرف شدم چون ترسیدم فکر کنن از رو چشم هم چشمی منم عمل کردم

تو از الان هی تو جمع به جاری ها بگو خوبه ؟ راضی هستین؟بگو چند ساله میخوای عمل کنی ولی می ترسی ... بگو دلداریم بدین که ترسم بریزه 

یا بگو یه جوری منصرفم کنین 😄

این طوری دیگه فکر بد نمی کنن

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics