2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

57 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.کسی تجربه بارداری پوچ داره؟تو بارداری پوچ حالت تهوع و ویار وجود داره؟چندهفته ششم هستم و تو سونو ساک هست ولی فعلا جنین نیست.حالت تهوع و ویار هم ندارم. 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها منم هفته هفتم هستم 2روز دیگه میشه هفته هشتمم....الان یک هفتس سینه درد وحالت تهوع کلا عوامل بارداریم قطع شده به نظرتون بارداریم پوچه؟؟

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
صبر کن عزیزم دیده میشه ان شاءا... ویار و تهوع برای هفته شش زوده

منم راهنمایی میکنی دوستم

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
منم راهنمایی میکنی دوستم

عزیزم این علایم در طول سه ماه اول هی میاد و میره دلهره نداشته باش که هیچی بدتر از استرس مادر نیست 

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
عزیزم این علایم در طول سه ماه اول هی میاد و میره دلهره نداشته باش که هیچی بدتر از استرس مادر نیست&nb ...

مرسی گلم 😘اره استرس خیلی بده ولی ازبدشانسی ما همش تو استرس بزرگ شدیم