2777
2789
عنوان

پدر خسیس

1401 بازدید | 20 پست

پدرم تو این گرونی ماهیانه ۱۰ هزار تومنم بهم نمیده دندون خراب دارم نمی تونم بگم پول بده برم دندون پزشکی بدون هیچ کلاس کنکوری وتقویتی دانشگاه سراسری قبول شدم نذاشت برم گفت مخارج تو نمیدم چه درس و دانشگاهی بقیه خوندن چی شدن ؟!باهزار گریه و شیون رفتم دانشگاه پیام نور شهرمون واحد کم برمیدارم ک شهریه زیاد نشه همون ترمی ۴۰۰ تومنم همیشه میکوبه تو سرم با اینکه درآمدش خیلی زیاده ،حالا اینا به کنار از صبح ک پامیشه غر میزنه تاقبل خواب میگه مفت خورید فقط بلدید شکمتونو پر کنید (منظورش  سه وعده ناهار شامه)وگرنه گردو میخره واسه صبحونه دوسه تا میاره خودش میخوره ما نگاه می کنیم فقط،نه اهل مسافرت نه مهمونی رفتن و مهمونی اومدن یه دل خوشیم همین گوشیه ک اونم میزنه تو سرم میگه همش گوشی دستت این گوشی رم نمیخرید برام یه روز داداش بزرگم بهم گفت بیا بریم برات گوشی بخرم زشته تو دانشگاه نداشته باشی. بیچاره مامانم با سن زیاد دوتا دوقلوی زن اول بابام بزرگ می کنه باز بهش سرکوفت میزنه به مامان می گه به به پسرت، داداش بزرگم ،بگو نهار شام با زن و بچش نیاد در حالی ک اونا ماهی دو سه بار میومدن ک ازوقتی بی محلی های بابامو دیدن ماهی یه بار کردن. اگه پدر خوش اخلاق دارین قدرشو بدونین ما ک زندگی نکردیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دلت آرامش بده عزیزم منم بابام یکم خسیسه ولی پدرشما شدیدتره خیلی

امکانش نیست کار کنی خودت پول دربیاری؟؟

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 
مادرت هم دوبار ازدواج کرده??

نه بابام چون زن اول ش بچه دار نمی شد با منم ازدواج کرد ک از مامانم خدا ۳ بچه مثل دسته گل داده و زن ادلش دوتا دوقلو ک سر زایمان فوت کرد

نه بابام چون زن اول ش بچه دار نمی شد با منم ازدواج کرد ک از مامانم خدا ۳ بچه مثل دسته گل داده و زن ا ...

دو قلو ها از شما ها کوچکترین??

جنسیت شون چیه??چند سالشونه??

ینی اونا رو بیشتر دوست داره?

میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏
خدا به دلت آرامش بده عزیزم منم بابام یکم خسیسه ولی پدرشما شدیدتره خیلی امکانش نیست کار کنی خودت پول ...

یه مدت واسه بردارم بسته بندی میکردم یه مدتم دنبال کار بودم تو یه بیمه پیدا کردم منتهی چون سابقه کار نداشتم بیست میلیون سفته خواست ماهی ۲۰۰ تومنم میداد ک اگه اشتباه میکردم باید از جیب خودم میدادم ک نرفتم الان ولی میخوام پول کلاس خیاطی رو از داداشم قرض بگیرم برم خیاطی یاد بگیرم

سعی کن یه کار پیدا کنی. هرچقدرم حقوقش کم باشه بازم دلگرمیه عزیزم

اره امروز یکم باهاش بحثم شد دیگه عزمم جزم شد ک اولویتمو بزارم واسه اینکه یه درآمدی واسه خودم درست کنم

ولی بنظرم هرچقدم منت بذاره شما بازم مایحتاجتو بگو کم نیارین بگین تا پولیو یا هرچیزیو که میخواین به ...

نمی تونم بگم‌پول بده از بچگی همیشه یه جوری رفتار کرد ک اصلا نمی تونم بهش بگم پول بده راضیم از خواستم بگذرم ولی بهش بگم پول بده بهم

خیلی بده بابای خسیس که بی محبت هم باشه 

ولی به نقطه مثبت که تو زندگیت هست خیلی جوونی درس میخونی کار می‌کنی و انشالا یه ازدواج موفق هم داشته باشی 

ببینم تو هم این کارها و خسیس بازی های بابات عصبی میشی غصه میخوری ؟