2777
2789
عنوان

راسته که میگن...؟

194 بازدید | 14 پست

راسته که میگن خیلی از دانشگاه های دولتی مثل تهران ازت طبق قانون شهریه خاصی نمیگیرن اما اخر سر که فارق التحصیل میشی‌ بهت مدرکتو نمیدن یا اجازه خروج از کشور نداری تا وقتی که یه چیزی یکم کمتر از شهریه دانشگاه ازاد بپردازی؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر بخوایی اپلایی بشی، یعنی بری خارج از کشور واسه اینکه مدرکت و ترجمه کنن باید یه مبلغی پرداخت کنی ، فکر میکنم ۳۰میلیون اینطورا 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست...
اگر بخوایی اپلایی بشی، یعنی بری خارج از کشور واسه اینکه مدرکت و ترجمه کنن باید یه مبلغی پرداخت کنی ، ...

حالا اون اره ولی کلا شنیدم که خارج هم نری برای گرفتن اصل مدرکت باید شهریه کل اون سال هایی که اونجا درس خوندی رو بدی

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

بله درسته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همه دانشگاهدهای دولتی هرچندسال دانشگاهدبودی باید توکشورت خدمت کنی  پسرا دوسال کمتر دخترا چون س ...

اگه خارج هم نری باید برای گرفتن اصل مدرکت شهریه بدی؟ 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
حالا اون اره ولی کلا شنیدم که خارج هم نری برای گرفتن اصل مدرکت باید شهریه کل اون سال هایی که اونجا د ...

نه فقط اگر بخوای بری خارج

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگه خارج هم نری باید برای گرفتن اصل مدرکت شهریه بدی؟ 

شما لیسانس داری مثلا چهارسال باید بیمه واریز کنی یعنی کار کردی و خدمت کردی پول نمیخواد 

اگر کارنرفتی باید پولش بدی

نت جهانی 🌎 وصل شد ولی نی نی سایت درست نشد 🤣