2777
2789
عنوان

امتحان

144 بازدید | 26 پست

فردا امتحان دارم.هیچی بلد نیستم.هر چی میخونمم هیچی نمی فهمم  خدایاااااا

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی تقلب کنی؟ 

نوچ‌.مراقب ها زیادن

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
وایی خیلی حس بدیه مال من تازه تموم شده...مهم نیس نهایتا مثل من شب تا صبح با قهوه بیدار میمونی و میخو ...

کلیات فلسفه

پا بزنن اگه تستیه

نه تشریحیه

واااااایی منم امتحان دارم فردا ریاضی یازدهم انسانی هیچی تو مخم نمیره با اینکه تمربن کردم ولی 😢😢

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
عزیزم انقدر به خودت سختی نده    

اوا میخواستم برم نمونه سوال بخونم سختم بود. مرسی که هستی دیگه اونم نمیخونم خدا بزرگه 😂😂😂😂ت💃🏼💃🏼💃🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼🕺🏼 میدونی امتحانات بهم فشار میارن درک کن

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
نوچ‌.مراقب ها زیادن

یه جعبه عینک ببر کاغذای ریز تقلب بنویس بزار تو سوتینت🙄عینک اگ داری بزار تو جعبه اگ نداری از شوهری چیزی بگیر بزار تو جعبه که شک نکنن بهت 

بعد داخل که شدی بزار زیر جعبه کم کم جعبه رو بالا پایین کن و تقلب کن 

اینو بچه ها میکردن منم فقط درس میخوندم😕😕😕

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده