دنياخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1293 عنوان بی بی چک 393 بازدید | 3 پست با وجود چهار تا بی بی چک مثبت دیشب پریود شدم فقط الکی دلمو خوش کرد خدا لعنت کنه بی بی چکا رو😜 1398/10/27 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6885 ببين بنظرم پريود شدن از بلاتكليفى خيلى بهترهمن دوماه پريود نشدم همه بيبى چكام هاله مينداخت ازمايش منفى بوداخر پروژسترون زدم تا پريود شدماين بلاتكليفى آدمو نابودميكنه یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
دنياخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1293 ببين بنظرم پريود شدن از بلاتكليفى خيلى بهتره من دوماه پريود نشدم همه بيبى چكام هاله مينداخت ازمايش ... اره دقیقا ولی موندم چرا بی بی چکا الکی مثبت میشن من دیگه روم نمیشه ب شوهرم بگم بعدش خجالت میکشم والا
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6885 اره دقیقا ولی موندم چرا بی بی چکا الکی مثبت میشن من دیگه روم نمیشه ب شوهرم بگم بعدش خجالت می ... من كه ورشكسته شدم انقدر خريدماعصابم بهم ميريزه اسم بيبى چك مياد🤣 یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌