2777
2789
آخه عزیزم خیلی سخته نه خواهر داشته باشی نه مادر و یه شوهر که درکت نکنه یه خانواده شوهر که فقط پرش کن ...

به این چیزا فکر نکن.ببین میتونی یه دوست خوب پیدا کنی بعضی وقتهابا هم برین بیرون.یا یه هدفی برا خودت بزارکه رشد کنی مثل درس یا یه هنر.اصلا فک کن مطلقه ای وشوهر نداری.بزار بره وبیاد.کاریم باهاش نداشته باش

این راهشه وگرنه جوونیت از دست میره

خوشبحالت که از فامیل دوری کاش من ان قد از فامیلام دور بودم که سایه شونم نمیدیدم

آخه من رابطم با همه شون خوبه.اصلا بدیاشونم نمیبینم.برعکس مادر وخواهرم

کلا دوست دارم تو جمع باشم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به این چیزا فکر نکن.ببین میتونی یه دوست خوب پیدا کنی بعضی وقتهابا هم برین بیرون.یا یه هدفی برا خودت ...

واقعا هم جوونیم رفته الان 27 سالم واقعا همیشه دلتنگم چون از بچگی تنهابودم بزرگم که شدم یک همدم خوب پیدا نکردم

من فقط دلتنگ کارای بد شوهرم خانوادشم

من بلاهای بابام سرمن یه کتابه.کمترینش اینه چون دخترداییم برام لاک زده بود ۴سالم بود اونموقع ناخنامو باکارد تراشوند.الن یاد تمتم کاراش افتادم.با اینکه هم پزشکی هم پرستاری قبول شدم ولی بازور فرستادم مامایی.من از خون وجیغ بدم میومد.ولی گفت نه.الان بیکار شدم در صورتی که پرستاره بیکار نداریم.الان بروش نیارم میگه ته کی کجا خودت انتخاب کردی.باز یاد بدبختیام افتادم.اینا کمترینش بود

آخه عزیزم خیلی سخته نه خواهر داشته باشی نه مادر و یه شوهر که درکت نکنه یه خانواده شوهر که فقط پرش کن ...

عزیزم هممون به نوعی غم تو زندگی داریم ولی چرا بین شادی و دلتنگی دومی رو انتخاب کنیم؟! باید هر طور شده سعی کنی خودتو شاد بگیری  به خودت روحیه بدی و گرنه هیچکس به فکر شاد کردنت نیس خودت پشت خودت باش 

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
عزیزم هممون به نوعی غم تو زندگی داریم ولی چرا بین شادی و دلتنگی دومی رو انتخاب کنیم؟! باید هر طور شد ...

ممنونم عزیزم حرفات خیلی آرام بخشن من از بچگی تنها بودم تو بچگی مادر خواهر برادرهمه رو از دست دادم الان درست داداشام خدا نگهشون داره هستن ولی کاش یک خواهر داشتم که همدردم باشه خیلی سختی کشیدم خیلی بچگی منو خدا خودش میدونه چقد با درد بوده😢😢😢😢تا میام شاد باشم بلخره یکی میزنه بهم شادیمو

ممنونم عزیزم حرفات خیلی آرام بخشن من از بچگی تنها بودم تو بچگی مادر خواهر برادرهمه رو از دست دادم ال ...

وای عزیزم چه سخت خدادبیامرزدشون حق داری 😢فدات منم مادرم اردیبهشت ماه فوت کرد خواهرم چن سال قبلش.. دوتا خواهر دارم خیلی از نظر مسافت از هم دوریم و ارتباطمون خیلی خیلی کمه .. کلا خیلی تنهام ولی خودمو شاد میگیرم چون مجبورم چون بخام غمگین باشم به غصه هام فکر کنم روزای عمرم به سختی میگذره و بیشتر عذاب می کشم ..کارایی میکنم که شادم کنه هر چند کوچولو ..هی به خودم روحیه میدم تو هم اینکارو کن با زندگی بجنگ و شادی رو به زور ازش بگیر

.باید یکی او را دوست می داشت! باید لااقل یکی او را دوست می داشت، یکی که مهربان و دلسوز بود، یکی که از او می پرسید: «دلش می خواهد به گردش برود، یا غذا بخورد؟» یا کسی که به او می گفت: «بدون پالتو بیرون نرو، سرما می خوری!»، «وقتی کسی آدم را دوست نداشته باشد، زندگی چقدر سخت است! »
وای عزیزم چه سخت خدادبیامرزدشون حق داری 😢فدات منم مادرم اردیبهشت ماه فوت کرد خواهرم چن سال قبلش.. د ...

خدا رحمتشون کنه انشالله بهشت جاشون باشه خیلی سخته من از بچگی هرکسی که مادر داره میبینم اشکم در میاد

خدا رحمتشون کنه انشالله بهشت جاشون باشه خیلی سخته من از بچگی هرکسی که مادر داره میبینم اشکم در میاد

آمین عزیزم بله خیلی سخته 😢