2777
2789
عنوان

خودکشی

591 بازدید | 28 پست

سلام 

دوست ندارم صبح جمعه حالتون رو خراب کنم ولی حالم خرابه دیگه دوست ندارم زنده بمونم لطفا دعا کنید یا بمیرم یا درست بشه شرایطم خدایا خسته شدم لطفا به منم نگاه کن هدایتم کن

ازت خواهش میکنم التماست میکنم چرا من اینجوریم چرا چرا چرا

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا خدا کمکت کنه اوضاع هیچ وقت اینطوری نمیمونه خدا خودش تو قرآن گفته آن مع العسر یسرا بعد هر سختی آسانی است من واقعا تجربه اش کردم فقط بهش اعتماد کن مطمئن باشید بهترین ها رو براتون رقم میزنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نمیدونم شرایطت چیه واقعا ، اما این فکر رو نکن ، مطمئن باش اوضاع بهتر میشه و ایشالا یه روزی حتی یاد این فکرت میافتی فکر میکنی که چقد اشتباه بوده . 

I have a voice, so do you
چرا؟مشکل اصلیت چیه؟

با همسرم کلی مشکل دارم که نمی تونیم حلش کنیم ۹۰ درصد مشکل شاید از منه بد اخلاق م بد جنس م کینه ای م دو روم ولی هیچ کدوم اینا دست خودم نیست محیط اطراف م منو له کرده

ایشالا خدا کمکت کنه اوضاع هیچ وقت اینطوری نمیمونه خدا خودش تو قرآن گفته آن مع العسر یسرا بعد هر سختی ...

احساس میکنم که دیگه خدا منو رها کرده و یا خودم ازش دوری میکنم روحم بدجوری خسته س تو این دو سال کلی درد کشیدم از لحاظ روحی خدایا به دادم برس 

تو همون خدایی که به مو می رسه ولی نمی گذاری پاره بشه پس کمکم کن

واقعا اگه احساس میکنی از خودته برو پیش روانشناس ، همین که مشکل شوهرت نیست خیلی خوبه . اونجوری سختتر میشد . فکر کن دور از جونت فقط یک هفته وقت زندگی داری ، و تموم میشه ، سعی کن باور کنی و فکر کن تو یه هفته باقی مونده چقد دوست داری دنیات رو بهتر کنی ، با اطرافیانت چه جوری رفتار کنی ؟ 

I have a voice, so do you

خود کشی که راه چاره نیست عزیزم.....

فکر کردی اگه بمیری راحت میشی؟؟؟؟؟

با خود کشی فقط میتونی تنت رو از بین ببری......

خودت یا همون روح یا نفست رو چیکار میکنی؟؟؟؟؟!!!!

نفسی که پا رو فطرتش گذاشته ....

تو اون دنیا با یه «خود» عصبانی از«خود»روبرویی....

این خودش عذاب الهیه......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
احساس میکنم که دیگه خدا منو رها کرده و یا خودم ازش دوری میکنم روحم بدجوری خسته س تو این دو سال کلی د ...

عزیزم منم یه زمانی حس تو رو داشتم ولی صبر کن مطمئن باش یه زمانی که فکرشو نمیکنی بهترین زندگی رو بهت هدیه میده فقط هیچ وقت ازش ناامید نشو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲