2789
عنوان

مامانا😥

184 بازدید | 21 پست

بچه ها میترسم😐 شوهرم انفولانزا گرفته البته سمت من نمیاد ماسکم میزنه حساس شدم اگه مریض بشم بچم چیزی میشه؟😥احساس میکنم گلوم میخاد به درد بیاد خطرناکه؟ اخه انفولانزا بگیرم بخاطر بچه نمیتونم هردارویی بخورم نکنه بیوفتم بمیرم😱

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دوست ندارم😐

منم نداشتم اصلااااا  ولی الان که یکی دارم میگم کاش زودتر  بچه دار میشدم.... بچه خود ادم اصلا یک چیز دیگس   

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
بدبخت شوهر بیچاره . نمیگه شوهر بدبختم . میگه خودم و بچم . آدم به چی شما دل خوش کنه زن بگیره

وضعيت زن باردار با مردي ك قدرت و جثش متفاوته با زن عادي، فرق ميكنه

بعدشم كي به شما اجبار كرده زن بگيري؟؟

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

منم نداشتم اصلااااا  ولی الان که یکی دارم میگم کاش زودتر  بچه دار میشدم.... بچه خود ادم اص ...

من خیلی راحت طلبم

اصلا نمیتونم تصور کنم بخاطر بچه سختی بکشم😂😂😂یا بخوام همش بالا سرش باشم