2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن وقتی خوابشونو میبینی نباید به کسی تعریف کنی چون دیگه نمیان

واقعا😔😔من برا همه تعریف کردم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

منم زیاد دیدم بعضیا میگن نگین اما اگه نگیم که کسی نمیفهمه چقدر مهربونن من خواب خیلی هارو دیدم امام حسین 

امام علی حضرت محمد امام زمان حضرت هود حضرت عیسی حضرت ابوالفضل 

شاید بعضیا براشون خنده دار باشه نمی دونم اما من تو بچگی خواب خدارو هم دیدم 

تو بیداری هم یه چیزی دیدم که اونو نمیتونم تعریف کنم 

فقط دوست دارم همه بدونن که چقدر مهربونن و دلشون میخواد حاجت روا بشیم تا شاد باشیم 

مجرد بودم و خیلی دوران بدی داشتم میگذروندم. خواب دیدم پشت سر امام حسین دارم نماز میخونم

دقیقا وقتی دلگرفته باشه ادم و صداشون بزنه به داد ادما میرسن خدا دل همه رو شاد کنه حاجت خیر همه رو بده

من نديدم اما يه بار خواب ديدم تو يه زيارتگاهم انقدر بزرگو سقفهاي بلند داشت كه انگار ازجنس زمين نبود يه اتاق متوسط داخل اين زيارتگاه بود ويه قبر وسطش خانماي سياه پوش دور اين اتاق نشسته بودن واون قبر هم قبر حضرت فاطمه بودكنار قبر نشستم و باهاشون حرف زدم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر