2777
2789

چراغی در دست

چراغی در دلم،

زنگار روحم را صیقل می‌دهم

آینه‌ای برابر آینه‌ات می‌گذارم

تا از تو، ابدیتی بسازم...

احمد_شاملو#  

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستانت

ابرهای بهاری اند...

اگر دستهایت نبود،

جهان از تشنگی می مرد!

#نزار_قبانی

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️

چند روز پیش خیلی عجله داشتم تو خیابون خوردم به یه آدمی ترسیدم برگرده توهین کنه ولی برگشت و لبخند زد و رد شد فهمیدم انسان بود 

من ازش خوشم اومد ولی نتونستم دقیق بنویسم متنو

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
از تو تنهایی م خاموشی گرفت.. پیکرم بوی هم آغوشی گرفت.. فروغ_فرخزاد#  

😍من عاشق فروغم

لحظه تشییع من از دور بویت میرسید تا دو ساعت بعد دفنم همچنان جان داشتم

⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

من اگر دل به تو دادم تو زمن دل بردی

گر گناه است محبت تو گناه کار تری

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...