2777
2789

یه پسر یک سال ونیمه دارم از صبح تا شب درحال نق زدنه وبهونه گیریه وعین ادامس چسبیده بهم اینقد کلافم کرده که امروز رفتم تو حموم درو بستم ازرو خودم نمیزاره هیچ کاری بکنم احساس میکنم خیلی لوس شده واگر کاری وکه میخواد نکنی میزنه زیر گریه میترسم این اخلاقای بد روش بمونه چیکار کنم بامشاورم حرف زدم میگه مال اینه تنها بچس فعلا هم ازلحاظ جسمی امادگی اینو ندارم که دوباره یه بچه دیگه بیارم هنوز خستگی زایمانم تو تنمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه.درست میشه.بچه منم وابسته بود.الان که بزرگ شده قاطی بچه ها شده به زور میاریمش خونه.کلافمون کرده.ولش کنی شب هم خونه نمیاد🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

اخه به مشاورا سپردن که هی بگن بزایین!!

پسر منم این چسبندگی و داره 3 ساااال و نیمشه

پارسال انقدر باهاش کار کرده بودم مهد ساعتی میموند..خانه بازی ...کلاس...

یه دوره که بخاطر آنفولانزا نشستم تو خونه دوباره برگشت سرجای اولش تازه بدددتر

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

دختر من ۲۱ ماهشه وقتی چیزی رو بخواد فقط جیغ و داد و گریه میکنه کوتاهم نمیاد تا به خواستش نرسه ولی بقیه موارد خوبه زیاد نق نقو نیس ولی فوق العاده شیطون و شلوغه😖😖

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤