2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

961 بازدید | 60 پست

امروز تولد دعوت بودیم خانه خواهر شوهرم، جشن تولد آقاشون، ما رفتیم همین که رسیدیم شوهرم شروع کرد تعریف از خواهرش مانده بودم از کدبانو بودن ووووو هنگ کرده بودم شوهرش ساکت نشسته بود ولی شوهر من به به وچه چه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از پریز میکشیدیش بیرون 

سر شام گفت عجب ماکارونی بوش ادمو دیوونه میکنه ی نگاه بهش کردم فقط، بعد طلبکار هست آمدم خانه گفتم این همه ماکارونی برات درست میکنم تو یک بار اینجوری نگفتی طلبکار شد تازه 

چ عیبی داره تو داداشت دوس نداری ازت تعریف کنه؟ 

تعریف لازم نیست آقاشون هست تعریف کنه، شوهر من یکبار این جملات به من نگفت عین چی میخوره بعد بلند میشه از سفره یکبار جلوی خانوادش از من تعریف نکرد این مشکله

سر شام گفت عجب ماکارونی بوش ادمو دیوونه میکنه ی نگاه بهش کردم فقط، بعد طلبکار هست آمدم خانه گفتم این ...

ھمچین میزدی دھنش.....اہ اہ چقد از مرد چاپلوس بدم میاد

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙
تعریف لازم نیست آقاشون هست تعریف کنه، شوهر من یکبار این جملات به من نگفت عین چی میخوره بعد بلند میشه ...

اینو توی خلوت بهش بگو

بگو ببین چ حرفای قشنگی راجب خواهرت زدی چی میشه یکمم منو بالا ببری

راحت بگو

حسودی نکنین اینطوری خیلیم خوبه ،جلوشوهرش سربلندشده خواهرش ،چه اشکالی داره شما هم همراهیش میکردی خوب ...

چیو همراهی کنم، زندگی خودش به خودش مربوطه. 

ادم که سربلند بخواد بوسیله دیگران بدرد نمیخوره. 

اون خودش به اندازه کافی سر بلنده هر دفعه ی مانتو ی طلا گیر ما این آقا اومد فقط قیافه داره