2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ی تیکه یخ زده بزاری توش گرما بخوره  یخش اب نمیشه ؟

چرا دیگه مث فر ولی مث ماکروفر برنامه نداره سه سوته یخ گوشتو باز کنه تا عمقش

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چرا دیگه مث فر ولی مث ماکروفر برنامه نداره سه سوته یخ گوشتو باز کنه تا عمقش

خوب پس بخوای غذا گرم کنی هم میشه فقط به سرعت ماکروفر نمیشه و اینکه برنامه مخصوص نداره 

خوب پس بخوای غذا گرم کنی هم میشه فقط به سرعت ماکروفر نمیشه و اینکه برنامه مخصوص نداره 

ن ببین دقیقا فره ولی با برق کار میکنه. و اگه گرفتی بزرگشو بگیر چون کوچیکش کیک و شیرینی رو خوب درنمیاره چون المنتاش نزدیک سینیه میسوزونه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ن ببین دقیقا فره ولی با برق کار میکنه. و اگه گرفتی بزرگشو بگیر چون کوچیکش کیک و شیرینی رو خوب درنمیا ...

من واسه جهیزیم ی فرگاز التون گرفتم با ی اون توستر گاسونیک مدلkebab 38 . میخوام بدونم میتونم غذامو با اونم گرم کنم یا اصلا اون گرم کننده نداره ؟