2777
2789
عنوان

استاد آبجیم

315 بازدید | 14 پست

سلام خواهرم 18 سالشه و یک استاد مرد جوون داره استادش سر امتحان خودش بهش دو تا سوال رو کامل جواب داد درحالیکه بقیه همون سوالو پرسیده بودن حتی راهنمایی نکرده بود. بغل دستی خواهرم سر امتحان فهمیده و الان تو گروه دانشگاه گذاشته همه هم راجع بهش حرف میزنن بهش میگم اهمیت نداره ولی داره خون گریه میکنه

شما بگید من چیکار کنم چطور راهنماییش کنم چی بگم اروم شه وضعش درست شه؟بچه های خوابگاهش خیلی اذیت میکنن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اینم شد دغدغه😏

همیشه ی نفر هست تا یکی مشکلشو مطرح میکنه همچین حرفی بزنه 

خواهرم حالش بده بهم زنگ زده داره گریه میکنه اعصابم بهم ریخت مشورت خواستم اگر نمیتونی کمکی کنی و به نظرت دغدش سطح پایینه لزومی به شرکت توش نیس

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
تاپیک زدی نظرسنجی کردی منم نظرمو گفتم.از طرف من به خواهرت بگو توهم نزنه استادش هیچ نظری بهش نداره ال ...

نظر درباره خواهرم خواستم نه چیز دیگه

ضمنا خواهر من چیزی نگفته بچه هاشون اذیتش میکنن

خوب خواهرت خودش رو مقصر میدونه واسه همین داره گریه میکنه تقلب و تبعیض در هر صورت بد هست. سعی کنه جبر ...

هم بخاطر این گریه میکنه هم بخاطر دل شکستگی و ناراحتی از حرف بقیه ...دوستاش کلی بی ادبی کردن بهش

هم بخاطر این گریه میکنه هم بخاطر دل شکستگی و ناراحتی از حرف بقیه ...دوستاش کلی بی ادبی کردن بهش

خوب دوستاش از دستش عصبانی ان، حالا حسادت و اینا بماند. ولی این یه رقابت غیرمنصفانه است. مثلا یکی از دوستاش ممکنه کلی خونده باشه و این سوالها رو کامل جواب نداده باشه اما جلو چشمش ببینه استاد داره زیر گوش یه شاگرد دیگه یواش یواش همه جوابها رو میگه. این آخر نامردیه. من بودم تا این استاد رو اخراج نمی کردم سر جام نمینشستم. شوخی هم نمیکنم. توی دوران دانشجوییم چندتا از بچه ها رو برعلیه یه استاد مضخرف مثل این متحد کردم بعد از سه ترم فقط بهش عمومی میدادن و دیگه تخصصی بهش ندادن و بعدش هم تمام. البته ما حسابی شکایت کردیم و پیگیر بودیم.

به نظر من خواهرت رو ول کن اسم استاد و دانشگاه رو بگو. شاید الان هم بشه کاری کرد. یک استاد مضخرف کمتر ...

والا دیگه اخراج به نظرم بدترش کنه ولی منم دیگع گفتم بگیر بخواب فراموشش کن

ابجیم خودشم شوکه شد وقتی استاده داد