2777
2789
عنوان

دوبارپریودشدن درماه چرا؟؟؟

181 بازدید | 11 پست

سلام

من یه بار۱۳این ماه پریودشدم ۳.۴روزبدازپاکیم بازم ۲۲شدم آیاخوردن زعفران میتونه باعث بشه؟

برای رسیدن به حاجتم صلوات میفرستین                اللهم صل علی محمدوآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودات منظمن؟  قبل و بعد از پریود لکه بینی نداری؟

تقریبامنظمه ۱۳که پریودشدم فقط یک هفته لکه بینی بوداصلاخونریزی نداشتم 

تقریبامنظمه ۱۳که پریودشدم فقط یک هفته لکه بینی بوداصلاخونریزی نداشتم 

احتمالا تنبلی تخمدان داری عزیزم برو سونوگرافی انجام بده برام تخمدونات اگه داشتی بیا بگو تا بگم چی مصرف کنی تا خوب شی 

موهات میریزه؟ موهای بدنت زیاد شدن؟ 

احتمالا تنبلی تخمدان داری عزیزم برو سونوگرافی انجام بده برام تخمدونات اگه داشتی بیا بگو تا بگم چی مص ...

پارسال سونودادم کیست داشتم توتخمدان چپم دکترگفت بایدوزن کم کنی الان نزدیک یکساله دارم وزن کم هنوزبه وزن دلخواه نرسیدم قراره آخه هروقت وزنم نرمال شدبرم

پارسال سونودادم کیست داشتم توتخمدان چپم دکترگفت بایدوزن کم کنی الان نزدیک یکساله دارم وزن کم هنوزبه ...

عزیزم تنبلی تخمدان داری باید داروی گیاهی استفاده کنی خود تنبلی باعث چاق شدن میشه 

اینایی ک میگم رو تا سه ماه نخور و داروهایی رو ک میگم تا سه ماه باید استفاده کنی 

اول از همه بهت بگم ک تنبلی از رحم سرد میاد 

تو پریودی اصلا حمام نرو و خودت رو نشور 

تو روزای عادی خودتو با آب گرم بشور 

تو پریودی اصلا سردی نخور میوه های سرد به خصوص سیب 

تخم مرغ و مرغ کله پاچه سس مایونز و کافئین و شکلات اصلا نخور کوکو و کتلت ک تخم مرغ دارن هم نخور 

عزیزم تنبلی تخمدان داری باید داروی گیاهی استفاده کنی خود تنبلی باعث چاق شدن میشه  اینایی ک میگ ...

ممنون عزیزم

عزیزم تنبلی تخمدان داری باید داروی گیاهی استفاده کنی خود تنبلی باعث چاق شدن میشه  اینایی ک میگ ...

چه داروهایی بایدبخورم