2777
2789
عنوان

حسابی دلم گرفته

150 بازدید | 13 پست

از تبعیض گذاشتن،از اینکه هر کس زبون درازتر و بی ادب تر باشه احترامش بیشتره،از اینکه به عنوان خواهر شوهر چقدر محبت و احترام میذاری به زن برادرت ولی خواهر شوهر خودآدم به آدم اونجور احترام نمیذاره مگه نمیگند از هر دست بدی از همون دست میگیری،از اینکه چرا پدر شوهر مادر شوهر درست احترام نمیذارند ولی پدر و مادر آدم چطور به عروسشون احترام میذارند

همه چیز از اونجایی خراب شد که یادمون رفت خدا حواسش به همه بنده هاش هست،صبر داشته باشیم و توکل کنیم به خودش که بهترینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دلم گرفته فقط منتظرم همه بخوابن و یه دل سیر گریه کنم و باخداحرف بزنم و بگم چررررررررا؟

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

من تازگیابه این نتیجه رسیدم شوهرم که نون حلال و زحمت کشی میاره سرسفرمون به جایی نمیرسیم فقط بتونیم شکممونو سیرکنیم ولی کسایی رومیشناسم پول حرام بدست میارن بدون هیچ زحمتی.همه چی زندگیشونم به رفاهه.بچه هاشون غرق در پول و خوشگذرونی و رفاهن.خونه و ماشین و....که بماند.نمیدونم واقعا این عدالته؟پس ماباید همیشه غصه بدهکاری و نون شبمون باشیم؟

چندوقته هنگم😀😁

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
فقط طلاق

شما شمشیر رو از رو بستی ها،بیخیال بابا  

همه چیز از اونجایی خراب شد که یادمون رفت خدا حواسش به همه بنده هاش هست،صبر داشته باشیم و توکل کنیم به خودش که بهترینه