2777
2789
عنوان

هییی خدا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست

به نظرم اگه واقعاباشوهرت هیچ مشکلی نداری وباهم توافق دارین بچه بیاراگرنه بزرگترین اشتباه رومیکنی بچه بیادبعدخودشونونشونت میدن که نه راه پیش داری نه راه پس پس خیلی فکرکن فقط به فکرراه رفتن وجیغ ودادش نباش

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه چیزی رو بخوای و بهش نرسی بیشتر بهش حریص میشی....من که میخوام بیخیال بشم میخوام خودمو به کاری ...

اخ گفتی منم😢باید دارو فراموشی مصرف کنیم تا فراموش کنیم چی به چیه بعد پریودت تاخیر بیوفته و خلاصه

از بس فک مکنم بهش سرم میترکه از درد

به نظرم اگه واقعاباشوهرت هیچ مشکلی نداری وباهم توافق دارین بچه بیاراگرنه بزرگترین اشتباه رومیکنی بچه ...

هردومون راضی.از شوهرمم راضی ام از زندگیمم راضی ام

اخ گفتی منم😢باید دارو فراموشی مصرف کنیم تا فراموش کنیم چی به چیه بعد پریودت تاخیر بیوفته و خلاصه ا ...

منم همین طوریم همش روزارو میشمورم داره 1 سال میشه که تو اقدامم تو چند وقته اقدامی؟؟؟؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
هردومون راضی.از شوهرمم راضی ام از زندگیمم راضی ام

پس خداانشاا...بهت بده عزیزم اما قبلش خیلی فکرکن بازم عجله نکن 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️