2777
2789
عنوان

هییی خدا😢

167 بازدید | 24 پست

انقد دلم نی نی مخاد که نگو😢

از زندگی دونفره خسته شدم  کارخاصی نمکنم غذا میپزی و خونه تمیز  مکنی و تموم

میخام صدای خونه پر شه از جیغ و داد بچه

باهم بریم بیرون.اونو بزارم کالسکه ۳تایی بریم دل طبیعت ببرمش پارک سوارتابش کنم هولش بدم بعد بریم بستنی و هزارکار دیه😢

خدایا توروخدا این روزارو برا همه منتظر نصیب کن منم توش الهی آمین👪🌹

اینقدرام که فک میکنی زندگی با بچه گل و بلبل نیس

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بوخودا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
وقتی از یه چیزی کمبود داشته باشی میفهمی چ میگم 

وقتی یه چیزی رو بخوای و بهش نرسی بیشتر بهش حریص میشی....من که میخوام بیخیال بشم میخوام خودمو به کاری سرگرم کنم اما نمیدونم به چه کاری😢

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓