2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 92 پست
خدا بکشتشون ,خودتو بزن به یه مریضی بعد به شوهرت بگو اینم نتیجه گوش ندادن به حرف دکتر و گوش دادن به ب ...

من تهوعم با بوی پوست لیمو ترش بهتر میشه بخدا بعضی شبا شوهرم لیمو رو با ناخنش میخراشه میگیره جلوی بینیم تا خوابم ببره بعد مادرشوهرم میگه ما این اداها رو به تو میبینیم اینا ویار نیس که داری 

ویار چه ربطی به بو داره؟

گفتم باشه من مریضم لابد که به بو حساسم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جالب اینجاس من دیشب داشتم میرفتم بیمارستان وسط راه بودیم زنگ زد به شوهرم گف من حالت تهوع دارم بیا من ...

وای من باشم با پشت دست میزنم دهن این ملعون , چطور تحملش میکنی واقعا خیلی نجیب و خوبی 

بنظرم وقتی دیدیش تا میتونی بچسب به شوهر لقمه بذارید دهن هم کونش بسوزه

ببین من اسهال استفراغ گرفتم رفتیم دکتر مادرشوهرم میگفت دکتر نرو من اینجور وقتا یه لیوان دوغ سر میکشم ...

مس اولای مادرشوهر منه اونم همینطوری بود واسه دخترش خوبه واسه من بد بود بهش می گفتم ن اون فرق میکنه من چقدر خنگ بودم شک میکردم می گفتم شاید فرق داره 😡😡😡😡 الان س چهار سالی گذشته  میفهمم 

میگه خوب نیس فلان چیز بخوری مثلا چیزای ترش  ولی شوهرم گوش نمیده  اما دکتر اینا بخوام برم ...

حالا نیاز نیست هر چی هوس کردی اونا بفهمن  به شوهرت بگو بگیره  اگه شوهرت بهشون میگه   به شوهرت بگو بابای بچه تویی  اما جوری وانمود میکنی که اگه چیزی بخوام باید از مادرت درخواست کنم نه تو.سعی کن خواسته های دیگه داشته باشی مثلا دکتر که میری بگو تاریخ مراجعه بعدی رو تو برگه برات بنویسه که شوهرت ببینه دستور دکتره  بهداشت هم ببرتت.  کاری به اونا ندارم اما برا خودت میگم ترشیجات پوست بچه رو کدر و تیره میکنه  مگر اینکه ژن پوست سفید قوی داشته باشید.

چیکار کردی ؟

هیچی مادر شوهرم ثبات نداره از موقعی ک ازدواج کردم مامانش س یا چهار باری ازدواج کرد  برادرشوهر کوچیکمو انداخت خونه ما با زندگی کنه خودش رفت دنبال سی وی تالی خودش  برادر شوهرم فرستادم آلمان اقامت گرفت  مادرشوهر من از شوهرش جدا شد با یکی دیگ ازدواج کرد شوهرم زده شد  

من تهوعم با بوی پوست لیمو ترش بهتر میشه بخدا بعضی شبا شوهرم لیمو رو با ناخنش میخراشه میگیره جلوی بین ...

حسووودیش میشه شوهرت به فکرته بزار بسوووزه 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

من تهوعم با بوی پوست لیمو ترش بهتر میشه بخدا بعضی شبا شوهرم لیمو رو با ناخنش میخراشه میگیره جلوی بین ...

بهش بگووو , چرا دکتر نشدی این همه دکتر هم سن و سال تو هست😂😂😂

من یبار شوهرم هی میگفت مادرم خیلی طب سنتی و اینا بلده گفتم چرا سر دیپلم مونده پس, گفت نیس اون موقع سخت بوده نظام قدیم بودن و ورودی نگرفتن و این چرتا ک معلوم بود مامانش یادش داده

منم گفتم مادر منم نظام قدیم بوده الان لیسانشو گرفته

یعدشم این همه دکتر و معلم و با سواد هم سن و سال مامانت هست اونا نظام قدیم نبودن ؟؟؟؟کلا شوهره تو افق محو شد 😂😂😂

حالا نیاز نیست هر چی هوس کردی اونا بفهمن  به شوهرت بگو بگیره  اگه شوهرت بهشون میگه   ...

من نمیگم بخدا شوهرم هربار از دهنش درمیره میگه یهو

دکترم من زیر نظر متخصصم هربار دکتر بگه میرم پیشش

ولی دیشب میخاستم برم بیمارستان ازبس حالم بد بود ولی نذاشتن 

ترشیجات هم فقط تهوعمو خوب میکنه بخاطر اون میخورم 

چیکار کردی ؟

من اینقد خنگ بودم  چهل متر زبون داشتم جلو اونو  دهنم بسته بود   هرچی می گفتن هیچی نمی گفتم خود خوری میکردم حرص میخوردم شبا خوابم نمیبره اما از دهنم تو در نمیکند  

مس اولای مادرشوهر منه اونم همینطوری بود واسه دخترش خوبه واسه من بد بود بهش می گفتم ن اون فرق م ...

من جوابم نمیدادم فقط میسوختم بعد هفت سال دیگه بریدم الان قطع کردم باهاشون دیگه حسابشون نمیکنم منتظر نمیشم شوهرم پشتم دربیاد چون در نمیاد از ننش میترسه خودم از خودم دفاع میکنم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

اتفا قا   اکثر کسای که موقع بارداری به بو حساسند پوست لیمو خراش میدن تا اروم شن. الان من دوستتم  بگو دوستم و فامیلاش هم اینجور بودن.