2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 92 پست
نمیدونم چرا مادرشوهرا تا میفهمن عروسشون باردار شده سریع حس حسادتشون صد برابر میشه

حیف خوددشون نمیشه به پسرشو بگن همین کار ی که با زنت میکنی روما اجرا کن..وگرنه عقب نمیمکندن

یا  ودود ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیارو ک ۱2 شب نمیخرن,بعدشم دسشون درد نکنه یه خیار گرفتن یا چمیدونم یه کار کوچولو ۱.۵ ساعت طول نمیکشه ...

حرص نخور عزیزم، تو بهتر میشناسیشون، ولی نظر من اینه خودتو باهاشون در ننداز هم شوهرت اذیت میشه هم ممکنه بهت بدبین بشه

برو به هرکی پرسید ازت چرا باهامی بگو خدامی😊
اره متاسفانه اونا طبقه بالای ما هستن 

منم خحخخخخ ولی اینقدر غر زدم شوهرم اهمیت نمیده از وقتی از کار بیاد دم به دقیقه میکشونتش خونش یه بار خیار یه بار هویج کلا الکی الکی جادوگره حسود چشم دیدن منو نداره زن هشتاد ساله از من پیروزتره شوهرم اصلا حرفای منو نمیشنوه الان اصلا مدتهاست باشوهرم کار ندارم بره نره هیچی نمیگم ولی چون اختلاف داشتم باهاشون تقریبا قطع ارتباطم فقط مناسبتها میرم اونم پنج ماه بود نرفته بودم هفته پیش مراسم داشتن رفتم اگرم یک روز داره روز تعطیل درساشو میخونه مثلا از صبح تا پنج بعدازظهر نره مادرش زنگ میزنه به یه بهونه میکشونتش بالا 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

خدایا چقد گناه میکنه .زن باردار خب خوراکی هوس میکنه چرا نمیذاره

میگه خوب نیس فلان چیز بخوری مثلا چیزای ترش 

ولی شوهرم گوش نمیده 

اما دکتر اینا بخوام برم هی میگن نمیخاد دکتر ببریش شوهرمم میگه باشه نمیبرم

میگه خوب نیس فلان چیز بخوری مثلا چیزای ترش  ولی شوهرم گوش نمیده  اما دکتر اینا بخوام برم ...

ببین من اسهال استفراغ گرفتم رفتیم دکتر مادرشوهرم میگفت دکتر نرو من اینجور وقتا یه لیوان دوغ سر میکشم خوب میشم اونوقت دخترش بهترین دکترها میره فقط واس عروس روا نیست 

ببین من اسهال استفراغ گرفتم رفتیم دکتر مادرشوهرم میگفت دکتر نرو من اینجور وقتا یه لیوان دوغ سر میکشم ...

جالب اینجاس من دیشب داشتم میرفتم بیمارستان وسط راه بودیم زنگ زد به شوهرم گف من حالت تهوع دارم بیا منو ببر دکتر

شوهرم گف پس بریم مامانمو با تو باهم ببرم دکتر

رفت خونشون مامانشو بیاره مامانش بهش گفته بود من قرص خوردم تهوعم خوب شد دیگه نمیخام برم دکتر توهم به زنت بگو قرص بخوره خوب بشه دکتر نره خخخخ

پروفایل هاتونو براش ببندید که نبینه

اتفاقا ادم حال میکنه میزنه سوخته  فضولی مگه پسر زن دادین دیگ برا شما نیست همون قد باشین ک قبلت بودن  تا دیروز بچشاند تحویل نمیگرفتم الان   بسوز شدن مادر شوهر من چهار تا شوهر کرده شوهر من من از شوهر اولیه نمیشه شوهرم خجالت می کشه نمی کشه اویل هرچی من میخریدن میرفت میخرید من حرص میخوردم  نمیپوشیدمش دیگ میرفت اونایی ک مس من خریده بود و  می پوشید میگی  اینجور داشتی بپوش من می گفتم شوهرم دوس نداره میگه کوتاه یا تنگه اخخخخ بعضیارو باید انداخت تو چرخ گوشت

میگه خوب نیس فلان چیز بخوری مثلا چیزای ترش  ولی شوهرم گوش نمیده  اما دکتر اینا بخوام برم ...

خدا بکشتشون ,خودتو بزن به یه مریضی بعد به شوهرت بگو اینم نتیجه گوش ندادن به حرف دکتر و گوش دادن به بی سوادا,

بلاخره دکتر این همه درس میخونه باس به یه دردی بخوره وگرنه هیچکی دکتر نمیشد 

اتفاقا ادم حال میکنه میزنه سوخته  فضولی مگه پسر زن دادین دیگ برا شما نیست همون قد باشین ک قبلت ...

ای خداااااا میشه شوهرمم یکبار یه کار کنه اینا بفهمن منو دوست داره و بسوزن شوهرم فقط منو میسوزونه اونا رو نمیسوزونه   

خیارو ک ۱2 شب نمیخرن,بعدشم دسشون درد نکنه یه خیار گرفتن یا چمیدونم یه کار کوچولو ۱.۵ ساعت طول نمیکشه ...

سعی کن از این ببعد ساعتخوابتونو بیار زودتر  مثلا ساعت 10  یا 11 خاموشی بززنید  گوشی رو هم بی صدا کنید  .چه عیب داره با شوهرت برید بخوابید مشغول شید.