2777
2789
عنوان

همراه میخواد؟

208 بازدید | 10 پست

کورتاژ هم مثل زایمان همراه میخواد؟

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من که همراه داشتم.‌اما اگه خودت از عهده کارا برمیای خب لازم نیست. من خودم همه کارای پذیرش رو انجام د ...

عهه همونجا مرخص شدی

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
من که همراه داشتم.‌اما اگه خودت از عهده کارا برمیای خب لازم نیست. من خودم همه کارای پذیرش رو انجام د ...

بعد عمل همراه حتما لازمه؟ همراه خانم اگه نباشه خودت میتونستی کاراتو بکنی؟

دخترم تشنج بدون تب کرد وقتی ۶ سالش بود رو مغزش اثر گذاشته هزارتا مرضگرفت الانم نمیدونم چه بد بیاری هست گرفته به موهاش موهاش عین برگای پاییز میریزه😭نمیدونم چه اقبالی این بچه داره چندین تا دکتر بردم اصلا خوب نمیشه😭

هزینه اش چقدره

نمیدونم عزیزم

بعد عمل همراه حتما لازمه؟ همراه خانم اگه نباشه خودت میتونستی کاراتو بکنی؟

بعد عمل هم همراه لازم نیست.البته برا من که لازم نبود. خواهرم پیشم بود ولی کاری نبود انجام بده. شاید شرایط هرجا متفاوت باشه. منو دو سه ساعت بعد مرخص کردن و همراه نیاز نبود توی اون دو سه ساعت کاری پیش نیومد. ولی کارای ترخیص رو باید یکی باشه انجام بده.