2777
2789
عنوان

نقره زرد

1859 بازدید | 6 پست

خانما من یه زنجیر طلا دارم

پول پلاکش رو ندارم😁

میخام براش پلاک نقره زرد بخرم

آیانقره ی زرد (روکش طلا)  معلومه طلا نیست؟

تا چند وقت دوام داره که مثل طلا بمونه

و اینکه چجور پلاکی بخرم که طبیعی و مثل طلا باشه 

)زنجیرم ۴گرمو ۳۶۰سوته)

💖

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

رنگش زود میره سیاه میشه . با هر چند وقت یه بار بندازی اب طلا  

آخه مدیر گروهش میگه بخر امتحان کن

رنگش ثابته دوامشون خیلیه و هیچکس شک نمیکنه میخوام بدونم چقد صحت داره

💖
والا من نقره زرد ندارم. ولی نقره سفید خیلی دارم. از نیم ست و انگشتر و دیتبند و پابند و ..الان چند سا ...

سفید رو آب طلا میزنن زرد میشه و میگه خیلی دوامش بالاست و ثابته نمیدونم چقد درسته حرفش

💖
آخه مدیر گروهش میگه بخر امتحان کن رنگش ثابته دوامشون خیلیه و هیچکس شک نمیکنه میخوام بدونم چقد صحت د ...

من یک دستبند نقره خریدم که مغازه دار خودش طلایی رنگ زده بود به دو ماهونکشید از کناره هاش رنگش رفت . 

نقره رنگ طلا نخر . یه رنگ خاص است که نه طلا است نه سفید . نمیدونم چیه . رنگ طلایی شبیه مس است . 

بگو از اون بزنن برات .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(