2777
2789
عنوان

از شوهرم دلگیرم

323 بازدید | 37 پست

دیروز تا غروب با هم بودیم عقد هستیم دیشب پیام دادم جواب نداد امروز هم زنگ زدم باز جواب نداد مرض من اینه ک زود فکرای بد میاد تو ذهنمو نگرانش میشم،

الان زنگ زدم ب گوشی مادرش گفتم محمد خوبه ؟ گوشیش در دسترس نیست دیگه نگفتم جوابمو نمی‌ده

مامانش گفت الان رسیده خونه گوشی رو میدم بهش بعد گوشی رو گرفت خیلی طلبکارانه حرف زد گفت جانم؟ گفتم چرا جواب نمیدی زنگ میزنم نگرانت شدم

گفت نگران نشو خواهشاً نمی‌میرم ک ریحانه در جان میمیرم؟

گفتم نمیمیری ولی ی خبر از خودت بدی شعورتو میرسونی

برای خواسته دلم ی صلوات بفرستید خواهشاً

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو نامزدی سعی کن خیلی پیگیرش نشی بزار اون زنگ بزنه گاهیی ج پیاماشم دیر تر بده ...در دسترس نباش تجربه ی 4ساله زندگی.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

باهاش حرف بزن ببین دلیلش چی

به نظرم

شاید از چیزی ناراحته ،ناراحتیشو اینطوری ابراز میکنه

شاید حرفی زدی رفتاری داشتی، یا شاید خیلی بهش زنگ میزنی کلافه میشه

یه روز بگو بیاد پیشت باهاش محترمانه حرف بزن

ی ذره سنگین باش  بذار خودش بیاد طرفت  شاید چیزی شده جانم ک نتونسته برات ت ...

آخه این روزا حال روحیش خوب نیس می‌خوایم خونه بخریم عید عروسیمونه پول کم داریم می‌دونم فشار روش زیاده خر میشم زیاد بهش توجه میکنم ولی فکر کنم اشتباه میکنم

تو نامزدی سعی کن خیلی پیگیرش نشی بزار اون زنگ بزنه گاهیی ج پیاماشم دیر تر بده ...در دسترس نباش تجربه ...

آره کمتر در دسترسش باشی بهتره بعد که ازدواج کنی نتیجشو میبینی منم با شما موافقم تجربه کردم 

تو نامزدی سعی کن خیلی پیگیرش نشی بزار اون زنگ بزنه گاهیی ج پیاماشم دیر تر بده ...در دسترس نباش تجربه ...

من تو دوستی هم اگه دیر جواب میدادم قیافه می‌گرفت الانم ی بار جوابش رو ندادم حموم بودم سریع زنگ زد خونمون

بعد خودش هرگز در دسترس نیس

آخه این روزا حال روحیش خوب نیس می‌خوایم خونه بخریم عید عروسیمونه پول کم داریم می‌دونم فشار روش زیاده ...

مردا وقتی توی فشارن دوست ندارن دائم پیگیرشون باشی ن اینکه تنهاش بذاری اما خیلی مراقبش نباش مردا چنین حسی رو دوست ندارن

آخه این روزا حال روحیش خوب نیس می‌خوایم خونه بخریم عید عروسیمونه پول کم داریم می‌دونم فشار روش زیاده ...

اره ول کن 

مردا از زنایی ک همش پیگیرن و مدام زنگ میزنن خوشسون نمیاد زیاد 

بذار اون بیفته دنبالت 

نمیگم همیشه ولی گاهی دیر ج پیام بده ... زنگ زد ج نده ... ی نیم ساعت بعد ج بده ... 

سیاست کن گلم ... بذار اون پیگیرت باشه 

باهاش حرف بزن ببین دلیلش چی به نظرم شاید از چیزی ناراحته ،ناراحتیشو اینطوری ابراز میکنه شای ...

باهاش حرف زدم میگه ی وقت میبینی سر کارم ی وقت درگیرم دستم بنده ی وقت اصلا حس حرف زدن ندارم، میگه تو تحمل کن بزار فقط خودم بهت زنگ بزنم میگه همیشه بی موقع زنگ میزنی با این حال تا جایی ک بشه جواب میدم اگه جواب ندادم بدون متوجه گوشیم نشدم

من تو دوستی هم اگه دیر جواب میدادم قیافه می‌گرفت الانم ی بار جوابش رو ندادم حموم بودم سریع زنگ زد خو ...

الان برای این نگرانت شده چون فک کرده ازش دلخوری سیاست یک زن به ناز کردن مردا ناز خریدن رو دوست دارن اما به اندازش ن زیاد

مردا وقتی توی فشارن دوست ندارن دائم پیگیرشون باشی ن اینکه تنهاش بذاری اما خیلی مراقبش نباش مردا چنین ...

آره خودشم میگه، میگه حساب می‌کشی ازم بدم میاد ولی واقعا من حساب نمی‌کشم توقع دارم روزی ی بار از خودش خبر بده