2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیدا کردی؟

من دزیره رو دوست داشتم بگیرم پیدا نشد خود کتاب فروشی بادبادک باز رو معرفی کرد حالا نمیدونم چجوریه😕

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  
آخه تاریخی نیست به آون صورت که دزیره پیدا نشد؟  بی خیال!  کجا رفتی؟

من ی کتاب میخواستم تو ژانر عقاید یک دلقک! گفت این تو همون سبکه قشنگم هست!

من شهرستانم

من ی کتاب میخواستم تو ژانر عقاید یک دلقک! گفت این تو همون سبکه قشنگم هست! من شهرستانم

میترا جان میخوام یه چیزی بهت بگم ولی تو را خدا با حسن نیت بخون و به هم توهین تکن   از صبح به اندازه کافی توهین شنیدم

با اجازه مدیر تاپیک. دوستان خوبم سلام. اگر به ایجاد نظم در خونه و زندگیتون علاقه مند هستید و دنبال کتابی می گردید که توی این راه بهتون کمک کنه، کتاب من یک کفشدوزک هستم، تو چطور؟ کتابی عالی در این زمینه است و رویکردی نو رو مطرح میکنه. من این کتاب رو به تازگی ترجمه کردم. در این کتاب کاساندرا آرسن کارشناس حرفه­ای نظم با تشبیه سبک نظم­دهی افراد به حشرات انباردار (کفش دوزک، زنبور، پروانه و جیرجیرک) به ما کمک میکنه تا روش خاص خودمون و افراد خانواده­مون برای نظم دهی رو شناسایی کنیم و بتونیم نظمی رو ایجاد کنیم که همه افراد خانواده بتونن از اون استفاده کنن و دوام بیاره. اگر دوست دارید بخشی از کتاب رو به رایگان و به عنوان هدیه مترجم دریافت کنید به لینک زیر مراجعه کنید.

http://s7.picofile.com/file/8378270768/نمونه_رایگان_کتاب_من_یک_کفش_دوزک_هستم،_تو_چطور؟_هدیه_مترجم_.pdf.html

میترا جان میخوام یه چیزی بهت بگم ولی تو را خدا با حسن نیت بخون و به هم توهین تکن     از صب ...

باشه گلم بگو

باشه گلم بگو

قول دادی ها   

نمیدونم چرا چند وقت قبل یه پستی ازتون خوندم که دلم لرزوند نوشته بودید چادری نیستید نمیدونم چرا احساس کردم این که بعضی از خواهرام چادرهاشون میذارن کنار به خاطر رفتار امثال منه که شاید درست نبوده و باعث شده اونها به این پوشش افتخار نکنن! ببخشید دلم گرفته بود؛ گفتم این پیام بدم خیلی خوشحال شدم که دوستی مثل شما پیدا کردم!