2777
2789
عنوان

چجوری برای کنکور بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 16943 بازدید | 36 پست
ببین مطمئن باش وقتی تادبیرستان رسیدی پس درحد دبیرستان هم میدونی این لفظ ک میگی داغون وبعضیامیگن درح ...

عزیرم خیلی سبز چطوره واسه ریاضی

من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو تو یه کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غما رو کشت غیر از این سکوت چیزیو بر نداشت من همونیم که گریه میکنه 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سبزبنظرم فقط درسنامش خوبه تستاش درسطح پایینیه وبرای امتحان نهایی کمک میکنه نه برای کنکور

میتونم درصد ریاضی فیزیک شما رو بدونم ؟ حداقل با چند باشه واسه پزشکی 

من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو تو یه کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غما رو کشت غیر از این سکوت چیزیو بر نداشت من همونیم که گریه میکنه 💜
40/50 بستگی به درصد درسای دیگ هم داره ولی از این دصدها نبایدکمترباشه

نطام جدید بودین شما بنطر شما واسه فیزیک نطام جدید اگه بخوام حذف کنم چیو حذف کنم 

نطام جدید بودین شما بنطر شما واسه فیزیک نطام جدید اگه بخوام حذف کنم چیو حذف کنم 

بنظرمن مطلبی روحذف نکنی بهتره

ولی حالا بطورکلی بخوام بگم دوازدهمو اصلا حذف نکن

دهمم فصل یک تست خیزنیست

و برای مباحث بردار والکتریسیته ساکن ومغناطیس خیلی وقت بزار خیلی مطالب مهمی هستن

بازم میگم واقعا حیفه اگه بخوای مطلبیو حذف کنی وکار اشتباهیه

بنظرمن مطلبی روحذف نکنی بهتره ولی حالا بطورکلی بخوام بگم دوازدهمو اصلا حذف نکن دهمم فصل یک تست خیز ...

میخوام الان شانسم امتحان کنم رتبه خوب میخوام اگه در حد پزشکی نبود میمونم سال بعد ولی با توجه به زمان باقی مانده وقت نمیکنم همشو بخونم

بنظرمن مطلبی روحذف نکنی بهتره ولی حالا بطورکلی بخوام بگم دوازدهمو اصلا حذف نکن دهمم فصل یک تست خیز ...

بنطرتون کتاب 30سال قلم چی بگیرم وایه ریاضی فیزیک چطوره حجمش کمه  اینجور میتونم کل فصل بخونم ولی اگه بخوام رو کتابای دیگه بخونم و تستای بیشتر بزنم نمیرسم 

میخوام الان شانسم امتحان کنم رتبه خوب میخوام اگه در حد پزشکی نبود میمونم سال بعد ولی با توجه به زمان ...

الان 5 ماه وقت داری!

نمیشه رو از ذهنت دور کن وتبدیل به شدن بکن

بابرنامه حتما میشه...

وی حرفی میخوام بهت بگم البته یه پیشنهاد

اینکه همین امسال برای قبولی بخون ووقت واینجور بهانه هاروبزارکنار چون طرزفکراینک خب امسال نشدسال بعد تو رو ازتلاش میندازه!

به خودت ایمان داشته باش ک میتونی

هدفتو انتخاب کن

تلاش کن وحواشیو بزارکنار...

والبته سحرجان فضای مجازی هم توسال کنکور مثل سم میمونه من پارسال گوشیمو کلا خاموش کرده بودم اینطوری خودمم دغدغم فقط درس بود

البته اینها فقط یه پیشنهاده  

بنطرتون کتاب 30سال قلم چی بگیرم وایه ریاضی فیزیک چطوره حجمش کمه  اینجور میتونم کل فصل بخو ...

کتابهای سه سطحی کانون خیلی خوبه خودمم داشتم 

اصلا نیازی نیست زیادتست بزنی وکتابای حجیم بگیری مهم اینه ک خوب یادبگیری

الان 5 ماه وقت داری! نمیشه رو از ذهنت دور کن وتبدیل به شدن بکن بابرنامه حتما میشه... وی حرفی میخو ...

ممنون عزیزم منم همه برتامه های کوشیم پاک میکنم فقط واسه ریاضی و فیزیک یکم سردر گمم

سعی کن ذهنتو خالی ازاسترس کنی:) موضوعی بخون وتست زیادکارکن

ممنون از وقتی که گذاشتین 😍 

سال اول قبول شدی؟من متولد۷۰هستم.میخام‌بخونم دلم‌میخاد تهران‌قبول بشم.راهکارت چیه؟

سلام عزیزم شما کنکور دادی؟ قبول شدی؟

هم سنیم

منم تصمیم گرفتم بخونم 

امانمیدونم از کجاشروع کنم

میتونی راهنماییم کنی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
الان 5 ماه وقت داری! نمیشه رو از ذهنت دور کن وتبدیل به شدن بکن بابرنامه حتما میشه... وی حرفی میخو ...

چقد حرفاتون خوبو قاطعه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪