2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

516 بازدید | 20 پست

دیروز خونه مامانم بودیم سر هزینه سزارینم دعوامون شد میگه چرا بیمارستان دولتی نمیری زایمان کنی یا طبیعی زایمان کنی ارزون در بیاد میگم من اگه طبیعی میخواستم اصلا باردار نمی‌شدم آنقدر که وحشت دارم بیمارستان دولتی هم سزارین اختیاری نمیکنن حالا حرفی نداشا با هزینه اش دیشب پیش مامانم ساز مخالف میزنه و دعوا راه انداخت آخر شب اومدیم خونه میگه تو منو پیش مامانت خورد کردی سر هزینه که ندارم بدم میگم خودت شروع کردی بعدم تا دیروز مشکلی نداشتیم الان ساز مخالف میزنی گیر داده هر کاری دوست داری بکن ولی پس فردا زندگیت خراب شد نگو چرا بدون مقصر خودت بودی! منظورش این بود می‌ره با یکی دیگه آنقدر با مردای دو زنه تازگیا گشته کار جدید یاد گرفته خیلی دیشب دلم شکست گفتم عوض اینکه به فکر این باشه بچه ای که آنقدر ذوقشو داشت داره میاد حرف زن دوم میزنه! بعدم میگه بعد زایمان حق نداری خونه مادرت بری باید بیای خونه خودمون این حرف از مادرش بلند میشه چون یه دفعه مامانش فهمید بعد زایمان ۱ ماه میرم خونه مامانم اخم و تخم کرد و بعدش شوهرمو وقتی من نبوذم پر کرد بعد اون بعد هر دعوا ساز مخالف میزنه خونه مامانم می‌خوام برم من چون همه میخوان هر روز بیان بعد زایمان اینجا سختمم راحت نیستم تازه زایمان کردم اوضاع ام رو به راه نیست که هی بشینم مهمون بیاد و بره میرم خونه مامانم اوضاعم میزون بشه بعد مهمونی ها شروع بشه اصلا اعصابمو از دیشب خورد کرده سر حرفاش ، الآنم قهره رفته بیرون نمیدونم کجا رفته موبایلشم خرابه دم زایمانم ظوریم بشه دسترسی ندارم بهش اطلاع بدم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه آدمهایی پیدا میشه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

من دو تا بچه هام رو تو بیمارستان دولتی میلاد دنیا اوردم اصلا هم ناراحت نیستم چه اصراری دارید به خرج اضافه        من خیلی دوست داشتم طبیعی زایمان کنم ولی نشد بچه مکونیوم دفع کرده بود و باید اورزانسی سزارین میشد بعدش خیلی درد کشیدم  خیلی از طبیعی نترسید درد دوتاش هم یکیه  طبیعی قبلشه سزارین بعدشه 

بعدشم یک ماه خیلی زیاده بمونید خونه مادرتون ۱۰ روز کافیه و سرپا میشید  چرا اصرار به کاری دارید که به ضررتونه

خب عزیزدلم بحثای خصوصی ماله خونه خودته نه خونه بقیه 

وقتی از قبل حرف زدید چرا بازگو میکنی باز خونه مادرت 

بحث زن دومم میشه بگو برو بگیر اما قبلش تکلیف من و بچتو معلوم کن بعد برو صدتا بگیر 

منم همین بساطو با شوهرم داشتم البته سر اینکه مامانم بیاد خونمون ،مامانم دوسه روز اومد شوهرم معذب بود خودش گفت برو خونه مامانت ،برای مهمونی بعد زایمان هم خواهرم بعد  یه کار خوب کرد بعد دوهفته یه روز همه رو دعوت کرد و تمام. اینکه بخواد هر روز مهمون بیاد برات هم برای شما که تازه زایمان کردی هم برای نی نی خیلی سخته

هرچی‌هست‌زیرسرمادرشوهرته‌‌منم‌دوتازایمانم‌مادرشوهرم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوهرموپرمیکردمینداخت‌توجون‌من ومامانم‌اگه‌بگم‌چه‌کاراکردخون‌گریه‌میکنی‌هیچوقت‌نمیبخشمشون😢😢😢

خونه مامانت رفتنی که به مادرشوهرت بدون رودروایسی بگو 

بگو کی مثل مادر ادم میشه من سزارینی ام مواظبت لازم دارم حموم رفتن دسشویی رفتن بلند شدن پاشدن 

نمیخوام زحمتم بیوفته گردن کسی که بعدا حرف بشنومم خونه مامانم راحتترم 

منم از الان گفتم بهشون 

مادرشوهرم گفت همینجا باش گفتم میرم خونه مامانم خیلی راحتترم بی منت بی دردسر 

خوب که شدم وقت هس برا اومدن 

دیگه هیچی نگفت 

شوهرمم راضی کردم انداختم گردن بچه گفتم من نمیتونم بچه به اون کوچیکی رو از اب و گل در بیارم مامانت هرچقدرم خوب بلاخره مادرشوهره همه کارای منو از عهده نمیگیره من با مامان خودم راحتترم 

فرشته های کوچولوی من ...
اخه این چیه که ازش باردار هم شدی 

والا آنقدر بچه بچه کرد حاضر شدم باردار بشم پارسال هم باردارشدم قلبش تشکیل نشد انداختم ۱ سال تو سرم زد عیب و ایرادی داشتی بچه ات افتاده همه دکترا میگفتن هیچ مشکلی نبوده بارداری اول پیش میاد ولی این تو هر دعوا می‌گفت ایراد از من بوده دلم خیلی می‌شکست به خانوادم که میگفتم اینطوری میگه انکار میکرد که نه خودش میگه من حرفی نزدم ، باردار شدم بفهمه من ایراد ندارم حالا که میبینن بچه همه چیش سالمه آنقدر که میتونم طبیعی به دنیا بیارمش ناشکری می‌کنه و سر هزینه ها که قبول کرده بود بده بازی در میاره ، دکتر من دقیقا دکتر خواهرشه همون بیمارستان که اون زایمان کرده اونم سزارین اختیاری بود میگم دکتر خواهرتم همین بوده پیش کسی نرفتم که خدا تومن بیشتر بگیره نرخی که همه میگیرن داره میگیره حرف خواهرم میزنم همه مواقع کار اون درسته کارای من غلطا ولی الان میگه هر کاری می‌کنه تو مگه باید همون کارو کنی!