2777
2789
عنوان

خیانت😭😰

164 بازدید | 7 پست

۱۴روز بعداز زایمان دیدم همسرم بهم خیانت کرده و پیاماشو تو گوشیش دیدم ک حسابی قربون صدقه یکی دیگ شده شمابودین چکامیکردین؟الان دوماه از زایمانم میگذره ولی اصلا حالم خوب نیس😥😥هیچکس درکم نمیکنه نمیتونم باهاش کنار بیام 

بروش میاوردم و پدرشم در میاوردم😐البته شما ببین شرایطتت چی و در چه حدی بوده 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."

دو هفته ای که نمیشه  حتما از قبل این اشنایی بوده 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بروش میاوردم و پدرشم در میاوردم😐البته شما ببین شرایطتت چی و در چه حدی بوده 

همون موقع بروش اوردم توی کارش یکم مشکلات داره میگه خواستم مخشو بزنم بخاطر کازشو....منم پدرشو دراوردم کلییی گوه خوردمو التماسم کرد ولی دلم راحت نمیشه اصلا نمیتونم کناربیام

میدونه که دیدی ؟ عکس العملت چی بود ؟

همون موقع بروش اوردم تاشب معذرت خواهی و غلط کردمو تو محیط کارش مشکلاتی داره گف مخشو زدم بخاطر کارم بتونم امار بگیرمو...خیلی اذیتش کردم ولی التماس کرد برگردمو بخششمش برگشتم ولی نمیتونم کنار بیام

همون موقع بروش اوردم تاشب معذرت خواهی و غلط کردمو تو محیط کارش مشکلاتی داره گف مخشو زدم بخاطر کارم ب ...

ببین عزیزم ، کامل درکت میکنم ،الان که هیچ تا ۱۰ سال دیگه هم نمیتونی.

اول برو پیش مشاور

بعد تصمیم بگیر ببین اگه میخوای باهاش بمونی دیگه پیگیر قصیه نشو، اگه میخوای چیزی تو دلت نمونه و طاقت هم دارز برو تا تهش ببین رابطه در چه حد بوده .

خودتو رها نکن

به شوهرتم سفتو سخت بگیر