2777
2789

تنبلی تخمدان چه نشانه هایی داره؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

منم دارم ولی دکتر گفت پایینه

خدایا ی نی نی لطفاااااااااا .....میشه برا واقعی شدن تیکربارداریم ی صلوات بفرستید ممنون ...تیکر بارداریم داره تموم میشه من هنوز مامان نشدم خداااااااااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چند وقت حامله شدی؟منم تنبلی دارم بس قرص خوردم کیست شد الان ال دی میخورم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

۶ساله منتظرم نمیشه پس چرا☹

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚

بابا علائم تنبلی چیه؟ یکی بگه از کجا باید فهمید تنبلی تخمدان داریم

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

پریودنامنظم یکیشه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سونو دادم پریودم عقب میافتاد

یعنی برای من که منظمه یعنی تنبلی ندارم البته بعضی وقتا چند روز جلو هم میفته

پریودی نا منظم من علائمم همین بود دیگ علائمی نداشتم البت زیاد میخوابیدم و تنبل شده یودم حالا نمیدونم از تنبلی تخمدان بوده یا نه

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤