2777
2789
عنوان

کمکم کنید

138 بازدید | 14 پست

سلام.من عقدم تو خونه .بعد پدرو مادرم یک سره از گرونی یک سره هی میگن خواب نداریم بیداریم بدبخت شدیم خدا مذیض نشیم 

همش انرژی منفی از ابن چیزا 

من گفتم چرا هی ی س. از این حرفا میزنید چرا انقد انرژیتون.منفیه 

سرو صدا رو گذاشت تو خونه ک جرات نیس حرف بزنیم 

ایا من مقصرم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار بگن بیچاره ها.واقعا گرونیه.خدا رحم کنه ب پدرمادرا.توام هنذفری بزار تو گوشت نشنوی.یا برو بیرون.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اگه دست و بالشون خالیه بله... مقصری

وا مگه برا خرید کردن میگم .میگم اصن انرژیشون منفیه

یک سره از بدبختی و مریضی و مرگ و این مسایل میگن همش دیگران ب چشمشون میان .داشتهدها خودشون نمیبینن

هممدن افسرده شدیم 

[QUOTE=120062789]این روزا تو خونه همه اینا هست غصه نخور خدایای همه بزرگ خدایا دخترها ازهمه بزرگتر[/QUOTEمن از روزی ک عقد کردم ی هزاری ن بهم دادن ن ازشون گرفتم .اما میگم چا انقد انرژیتون.منفیع 

تو حساس شدي

چون به ظاهر آدم مسئوليت پذيري هستي و نسبت به وقايع دورو برت بي تفاوت نگاه نمي كني

از نظر رواني احتمالا آماده شدن براي ازدواج داره بهت فشار مياره

سعي كن خيلي نسبت به حرفايي كه ميشنوي حساسيت نشون نده و خودتو مقصر ندون

اينجور مواقع بهترين كار دل داري دادن به پدر و مادره

اونا به خاطر دغدغه و دلمشغولي دارن فرا فكني مي كنن

سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي
من کلا از حرفی ک انرژی منفیبده بدم.میاد 

زود عروسی کن برو سرخونه زندگیت راحت شو

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

آره تو بدت میاد،اما اون پدر و مادرت هم واقعا الان بهشون سخت میگذره واز آینده میترسن،چیکار کنند اونا که مثل ما از انرژی مثبت و منفی خبر ندارن،میخوان اینقدر بگن ویکمی تاییدشون کنه تا خالی شن،بیخیاللشون شو چون تغییر نمیکنند واذیت میشی،ایشالاه تو خونه خودت سرشار از انرژی مثبت وشکر گذاری

تو حساس شدي چون به ظاهر آدم مسئوليت پذيري هستي و نسبت به وقايع دورو برت بي تفاوت نگاه نمي كني از ن ...

ن عزیزم. نگرانی ک هست امل ببین تو خونه ای ک همش ترس از ایندست همش لنرزی منفی همش گیر میدن بهت شرایطاز این بهتر نمیشه 

و اخرش میگن جرات نیس حرف بزنی 

یا اینکه میگن ما دلسوزیم 

تو حساس شدي چون به ظاهر آدم مسئوليت پذيري هستي و نسبت به وقايع دورو برت بي تفاوت نگاه نمي كني از ن ...

ن عزیزم. نگرانی ک هست امل ببین تو خونه ای ک همش ترس از ایندست همش لنرزی منفی همش گیر میدن بهت شرایطاز این بهتر نمیشه 

و اخرش میگن جرات نیس حرف بزنی 

یا اینکه میگن ما دلسوزیم