2777
2789
عنوان

مقصر منم یا نامزدم

645 بازدید | 10 پست

دیشب نامزدم بهم گفت بهت زنگ میزنم ساعت 8شب اینو گف

تا 12منتظر شدم نزد بعد زنگ زدم خوب حرف نمیزد یعینی یجوری کهمن نفهمم چی میگه از عمد  اینکارو میکنه 

گفتم هیچ معلوم هس تو کجاییی شروع کرد دادو بیداد که اصن زنگ نزن خدافظ

تعداد رای : 17
نظرسنجی
نامزدت
14
82%
خودت
1
5%
تقصیر تو چون رو اعصابش راه رفتی
2
11%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا بهش  اینطور گفتی؟

میتونستی به ارومی بگی عزیزم نگرانت شدم ساعت ۸ منتظرت بودن

نه اینکه هیچ معلومه کجایی😠

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

سخت نگیر گلم

اگر رو اینا حساس باشی بعدا که به مشکل خوردی میخوایی چکار کنی؟؟

زندگی اینقدر پستی و بلندی داره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خب چرا بهش  اینطور گفتی؟ میتونستی به ارومی بگی عزیزم نگرانت شدم ساعت ۸ منتظرت بودن نه اینکه ه ...

عزیزم اون یه روشی داره اونم اینه که اونقدر نامفهموم حرف میزنه تو نفهمی چی میگه اعصاب نمیمونه برام موقعه حرف زدن خودمن یبار اینکارو کردم قشقرق بپا کرد نمیخواست بگه کجاست میگفت فردا زنگ بزن  دیشب این حرفو زد

من حق رو به شما میدم😁