2777
2789
عنوان

دیگ کم اوردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 53 پست
آره ما بش میگیم اینتر

خیلی کند پیش رفتی با توجه به سال هایی که خوندی...اما خب در هرحال بهش نیاز داری و تو کنکور و آزمونای دیگه همیشه یه سرو گردن بالاتری به همین دلیل.بهتره پیش بری 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نداشتم وقفه جدی میگی؟

اره دیپلمش واقعا به هیچ دردی نمیخوره

من شخصا پشیمونم تا اخر ادامه دادم

بنظرم بری فقط ایلتس یا تافلو امتحان بدی خیلی بیشتر به دردت میخوره تا دیپلم کانون

💏"You & me 💕make a wonderful "We
من کند پیش نرفتم کانون کند پیش میره هر سال ۴ ترم آخه؟!

آموزشگاهای زبان به فکر جیبیشونو ن یه کتاب دو ترمی میکنن چهار ترم عوضیا

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
من که دارم ارشد آماده میشم دو هفته پیش زدم تاثیر گذاشت الان هروز 5 ساعت مطالعه دارم😂😂

بیا یدونه من و بزن من دلم نمیاد خودم و بزنم

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
یا قمر بنی هااااااشم😨😨😨😨😨😨

نمی‌دونستی 😒