2777
2789
عنوان

دیگ کم اوردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 53 پست
المنتری هیچی نداره جان من😭

واسه من که همونم سخت بود😩

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوابم می‌گرفت سر کلاسش سخت نبود برام 

خوبه واسه من سخت بود کلا زبان دوس ندارم

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اینتر ۳ یعنی یه سطح تقریبا بالا تقریبا ۱ سال و نیم دیگ اگه پاس بشم تموم میشه

Iv been teaching English sice you've started learning dear no need to tell but I just told u to know

I know wht it means 😒

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
هر جلسه از اینا😭😭

😤😤😤😤😤😤😢

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

عزیزم منم از کلاس اول زبان میرفتم و دیپلممو گرفتم

تو وسطش وقفه داشتی؟چن سالته مگه

کلاس نهمی؟

بنظرم اگه سختته ادامه نده high از اینتر خیلی سخت تره

زبانو خودت بخون برو ازمون ایلتس و تافل بده که معتبر تره دیپلم کانون دیگه بدرد نمیخوره اعتبار خاصی نداره

💏"You & me 💕make a wonderful "We

خوشبحالت

من یه قواعد ساده رو هم بلد نیستم

خواهرم امسال دیپلمشو میگیره مثل چی حرف میزنه،فیلمای زبان اصلی برا خودش نگاه میکنه ما هم بخوایم نگاه کنیم هی باید بگیم چی میگه چی میگه😐😐😐

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

همه به این سطح که میرسن خسته میشن خواهر منم یکسال دیگع داشت تا تافل ولی به خاطر درسش گذاشت کنار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پاش یک سیلی به خودت بزن بگو گم شو بی انگیزه

منم باید همین کارو کنم برا هدفی که دارم

تاثیر داره؟؟؟😩

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم منم از کلاس اول زبان میرفتم و دیپلممو گرفتم تو وسطش وقفه داشتی؟چن سالته مگه کلاس نهمی؟ بنظر ...

دقیقا دیگه هیچ کاری باهاش نمیشه کرد باید فقط قاب کنی بزنی به دیوار 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...